ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: «Λεονταρισμοί Γενεύης και χαστούκι Φρανκφούρτης»

Βούλτεψη: «Λεονταρισμοί Γενεύης και χαστούκι Φρανκφούρτης»

«Λεονταρισμοί Γενεύης και χαστούκι Φρανκφούρτης».Με αυτή τη φράση η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολίασε τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Γενεύη και τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι στη Φρανκφούρτη.

Η εκπρόσωπος ανέφερε ότι από τη Γενεύη ο κ. Τσίπρας απείλησε ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και εταίρους και από τη Φρανκφούρτη ο κ. Ντράγκι έστειλε το μήνυμα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τους ακραίους Ισπανούς συμμάχους του από το Podemos ότι αποκλείεται να χρηματοδοτηθούν κράτη από την ΕΚΤ, διότι κάτι τέτοιο θα απαιτούσε αλλαγή συνθηκών.

Η κα Βούλτεψη πρόσθεσε πως στη Γενεύη ο κ. Τσίπρας απέδειξε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για να μην φύγουμε ποτέ από το μνημόνιο και πως στη Φρανκφούρτη αποδείχθηκε πως όλα όσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εμφανίζουν ως «λύσεις» (ότι τάχατες η ΕΚΤ μπορεί να αναλάβει τα χρέη μας) είναι «άθλια ψέματα, με μοναδικό σκοπό την παραπλάνηση του ελληνικού λαού».

Η εκπρόσωπος συμπλήρωσε πως σήμερα όλοι κατάλαβαν πως στη Λίμνη του Κόμο, ο κ. Τσίπρας δεν έπεισε κανέναν και αναρωτήθηκε αν τελικά αυτά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει βοηθάνε τη χώρα στις συζητήσεις με την τρόικα και την έξοδο από το μνημόνιο.

Σχετικές ειδήσεις