ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Συμφωνία ακόμη και εντός των επόμενων ωρών

Καμμένος: Συμφωνία ακόμη και εντός των επόμενων ωρών

Την εκτίμηση ότι εντός των επομένων ωρών θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές εξέφρασε για άλλη μία ακόμη φορά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως αυτή θα είναι «βάσει της λαϊκής εντολής που πήραμε στις εκλογές».

Μάλιστα, μιλώντας σήμερα (25/05/2015) στον ΑΝΤ 1 έστειλε σαφές μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό, ότι «δεν θα πληρώσουμε τις δόσεις αν μέχρι τις 5 Ιουνίου δεν έχουμε συμφωνία με τους δανειστές».

«Η Ελλάδα από πέρυσι τον Αύγουστο πληρώνει τις δόσεις προς του δανειστές, τα έξοδα για τη λειτουργία του κράτους, χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ευρώ,» τόνισε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε πως δεν μπορεί η Ελλάδα να συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις, στερώντας τη δυνατότητα της λειτουργίας του κράτους.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία συμφωνία που να διασπά τις κόκκινες γραμμές που έθεσε ο ελληνικός λαός και συμπλήρωσε πως οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε ανεξάρτητα από κόμματα.

«Δεν διαπραγματεύεται ούτε η κυβέρνηση ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Καμμένος, διαπραγματεύεται η Ελλάδα και μάλιστα με πολύ σκληρούς όρους» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις