ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρούμπεν Σεμέδο: Στο πλευρό του πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό – «Μέχρι το τέλος του κόσμου»

Ολυμπιακός
Intime

Ρούμπεν Σεμέδο: Τη στήριξη του στον Πορτογάλο αμυντικό εξέφρασε ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Τιάγκο Σίλβα.

Ο Σεμέδο κρατείται στη ΓΑΔΑ, μετά τις κατηγορίες για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης, η οποία μάλιστα σοκάρει με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έδωσε στην κατάθεση της.

Το βράδυ της Τρίτης (31/8), ο Πορτογάλος έλαβε μήνυμα στήριξης από τον 28χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος πλέον είναι παίκτης της Γκιμαράες.

Ο Τιάγκο Σίλβα θέλησε να σταθεί δημόσια στο πλευρό του φίλου του κι έκανε σχετικό ποστ στο Instagram, όπου υπάρχει και το βίντεο του Newsbomb.gr από τη στιγμή που ο Σεμέδο βγήκε από την πόρτα του κτηρίου 9 της Ευελπίδων και φώναξε ότι: «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τιάγκο Σίλβα...

«Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα, γιατί είναι λεπτό και γιατί πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά που πρέπει. Αυτό η δημοσίευση είναι μόνο και μόνο για να δείξω τη στήριξή μου σε ένα φίλο, ο οποίος έχει καλοσύνη και καθαρή καρδιά και δεν είναι ικανός να βλάψει κανέναν.

Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι ο Ρούμπεν και η οικογένειά του να ξέρουν ότι οι φίλοι του είναι εδώ και πιστεύουν στην αθωότητά του. Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου αδερφέ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός 2021: Τα νέα πρόσωπα και οι αποχωρήσεις - Το infographic του Newsbomb.gr

Κρούσματα σήμερα: 3.628 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 νεκροί σε 24 ώρες, στους 344 οι διασωληνωμένοι

Επιδείνωση του καιρού: Πού θα βρέχει την Τετάρτη - Τοπικές μπόρες στην Αττική