ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα και η φωτογραφία που έγινε viral

Κριστιάνο Ρονάλντο
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας διδύμων
AP PHOTO

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας διδύμων

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η τελευταία ανάρτηση του Κριστίανο Ρονάλντο στο Instagram με την οποία ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε ότι με την σύντροφο του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, θα γίνουν γονείς δίδυμων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη. Περιμένουμε πως και πως να σας συναντήσουμε» έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία ποζάρουν ο ίδιος με τη σύντροφό του κρατώντας τις εικόνες από τα υπερηχογραφήματα των διδύμων.

Με τα δίδυμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ανεβάσει τον αριθμό των παιδιών που έχει αποκτήσει στα έξι με τον ίδιο σε ανύποπτο χρόνο να έχει δηλώσει στο France Football ότι θέλει να αποκτήσει συνολικά επτά παιδιά.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας το 2010 αποκτώντας τον 11χρονο σήμερα Κριστιάνο Τζούνιορ με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας.

Ακολούθησαν επτά χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2017, τα δίδυμα, Εύα και Ματέο, τα οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε με την ίδια μέθοδο για να ακολουθήσει τον Νοέμβριο του 2017 η Αλάνα Μαρτίνα, το πρώτο παιδί που απέκτησε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία της ανακοίνωσης για τον ερχομό των διδύμων από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 23,7 εκατομμύρια likes.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

edupass.gov.gr: Τι αλλάζει για τη δήλωση self test στα δημόσια σχολεία - Τι ισχύει για τα ιδιωτικά

Καταρρέει ο Ερντογάν: «Χαριστική βολή» η ενεργειακή κρίση – Ο κίνδυνος για την Ελλάδα

Μητσοτάκης - Μέρκελ: Το... μενού που είχε το δείπνο με θέα την Ακρόπολη - Δείτε τις φωτογραφίες