ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιωνικός: Τιμά τη μνήμη του άτυχου εργοδηγού που έχασε τη ζωή του στον ΗΣΑΠ

Ιωνικός
Intime

Super League: Ο Ιωνικός τιμάει τη μνήμη του 41χρονου εργοδηγού, Πέτρου Γιάμαλη, ο οποίος σκοτώθηκε στο δυστύχημα στον ΗΣΑΠ τα ξημερώματα της Τρίτης.  

Το μεσημέρι της Παρασκευής στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε η κηδεία του, όπου το φέρετρο που τον μετέφερε στην τελευταία του κατοικία ήταν καλυμμένο με τη σημαία του Ιωνικού.

Ο άτυχος εργοδηγός λάτρευε την ομάδα της Νίκαιας, η οποία κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του. Επίσης, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο το απόγευμα, ενώ σε ανακοίνωση της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πέτρο καλό ταξίδι στην εξέδρα του παραδείσου, με τον Ιωνικό για πάντα στην καρδιά σου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ομάδας Γιάννη Τσιριγώτη, αποχαιρέτησε τον Πέτρο Γιάμαλη, τιμώντας τη μνήμη του καταθέτοντας στεφάνι.

Επίσης, η ΠΑΕ Ιωνικός απέστειλε αίτημα στη διοργανώτρια αρχή της Super League (το οποίο έγινε δεκτό) προκειμένου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα του Σαββάτου (20/11) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο της Νεάπολης, στη μνήμη του Πέτρου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ιωνικού και η οικογένεια Τσιριγώτη, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Πέτρο καλό ταξίδι στην εξέδρα του παραδείσου, με τον Ιωνικό για πάντα στην καρδιά σου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 7.805 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 91 θάνατοι και 575 διασωληνωμένοι

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μανώλης Χουρδάκης

Σάλος με τις δηλώσεις Εξαδάκτυλου για τους μη εμβολιασμένους - Οργισμένοι οι νοσοκομειακοί γιατροί