ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΟΦΗ - Κηφισιά 1-2: «Άλωσε» το «Γεντί Κουλέ» στο ιστορικό ντεμπούτο του Μπράτσου (vids)

Super League, ΟΦΗ - Κηφισιά 1-2: «Άλωσε» το «Γεντί Κουλέ» στο ιστορικό ντεμπούτο του Μπράτσου (vids)

Super League: Με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς η Κηφισιά πέτυχε το πρώτο φετινό της διπλό, επικρατώντας με 2-1 στην Κρήτη επί του κάκιστου ΟΦΗ, στο ντεμπούτο του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο της.

Τεράστια νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στη Super League πέτυχε η Κηφισιά, επικρατώντας με 2-1 του ΟΦΗ μέσα στο Ηράκλειο.

Στο ντεμπούτο του Κώστα Μπράτσου, ο Οζέγκοβιτς σκόραρε δύο φορές και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο της «διπλό» στην πρώτη κατηγορία φτάνοντας τους 15 πόντους, πέντε λιγότερους από τους Κρητικούς, που συνεχίζουν τις κακές εμφανίσεις.

Η Κηφισιά μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με πέναλτι του Οζέγκοβιτς, το οποίο κέρδισε 3 λεπτά νωρίτερα ο Ματέους Σάντος σε ανατροπή από τον Μπρεσάν.

Στο 64' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Μενέντες με υπέροχες προσποιήσεις ξέφυγε από τους αντιπάλους του, έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Οζέγκοβιτς σε κενή εστία σημείωσε το 9ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα για το 0-2.

Ο ΟΦΗ αντίδρασε σχετικά γρήγορα καθώς στο 71' μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Αποστολάκης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο.

Διαιτητής: Μανούχος

Κίτρινες: Μπρεσάν, Μεγιάδο, Αποστολάκης - Μενέντες, Βαφέας

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον (68΄ Νέιρα), Μπρεσάν (37΄ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο (53΄ Μπάκου), Γκαγέγος, Ριέρα (53΄ Φελίπε), Τοράλ (46΄ Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (+90΄ Λαντρ), Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολία (+90΄ Κανατζίγια), Βαφέας, Σάντος, Μενέντες (77΄ Μποτία), Μπιφούμα (61΄ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77΄ Τετέι)