ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ωρα ευθύνης και πραγματικής καταδίκης της βίας για τους αδερφούς Αγγελόπουλους...

Ωρα ευθύνης και πραγματικής καταδίκης της βίας για τους αδερφούς Αγγελόπουλους...

Σε πολύ λίγο θα γνωρίζουμε ποιοι πραγματικά είναι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και πώς θέλουν να διεξάγονται στο ΣΕΦ οι αγώνες της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό.

AdTech Ad

Με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα αίσχη και την διακοπή του 5ου τελικού με τον Παναθηναϊκό, αποφεύγοντας βέβαια την αφαίρεση βαθμών, αφού το τριφύλλι δέχτηκε και συνέχισε το ματς, όταν πια είχε εκκενωθεί το ΣΕΦ από τους χούλιγκαν που είχαν αποφασίσει για μια ακόμη φορά να το μετατρέψουν σε εμπόλεμη ζώνη κατά της πράσινης αποστολής.

Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία από αυτούς που στα… χαρτιά και στις δηλώσεις (on kai off camera) ισχυρίζονται πως καταδικάζουν κάθε μορφή βίας μέσα στο γήπεδό τους και μιλάμε φυσικά για τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, να αποδείξουν αν τελικά θα καταδικάσουν και εμπράκτως τα επεισόδια.

Γιατί αυτή τη στιγμή έχουν μια και μόνη ευκαιρία να αποδείξουν πως αντιλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος που προκαλούν και στους ίδιους και στον Ολυμπιακό οι ταραξίες που κάθε φορά που χάνουν οι ερυθρόλευκοι ένα ματς από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, κάνουν τα… αίσχη τους για να το διακόψουν.

Η τιμωρία των 4 αγωνιστικών μοιάζει και με χάδι μπροστά σε αυτή που θα γνώριζε ο ΟΣΦΠ αν το ματς είχε διακοπεί οριστικά εις βάρος του και ο Παναθηναϊκός δεν είχε κατεβεί για την ολοκλήρωση του 5ου τελικού. Οπότε, μένει να δούμε στην πράξη λοιπόν, αν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλουν –πραγματικά- να καταπολεμηθεί η βία, αποδεχόμενη αδιαμαρτύρητα την ποινή των 4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, 5 συνολικά αν προστεθεί και η ποινή μιας αγωνιστικής για τον δεύτερο τελικό. Ενδεχόμενη προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ, φυσικά, αποδείξει σε όλη την Ελλάδα, ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος και πως τελικά αντιλαμβάνονται τον… δικό τους δρόμο στην καταπολέμηση της βίας.

Σε πολύ λίγο θα γνωρίζουμε ποιοι πραγματικά είναι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και πώς θέλουν να διεξάγονται στο ΣΕΦ οι αγώνες της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό...

Πηγή: Leoforos.gr.