ΥΓΕΙΑ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ επαναλαμβάνει: Δεν υφίσταται θέμα υγειονομικής βόμβας στην Ειδομένη

Το ΚΕΕΛΠΝΟ επαναλαμβάνει: Δεν υφίσταται θέμα υγειονομικής βόμβας στην Ειδομένη

Στον προσφυγικό καταυλισμό της Ειδομένης βρέθηκε την Πέμπτη (17/03/2016) ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθηγητής Χειρουργικής Θανάσης Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από τους καθηγητές Λοιμωξιολογίας κ.κ. Σωτήρη Τσιόδρα και Γιώργο Σαρόγλου.

Πρόκειται για την τρίτη αυτοψία που πραγματοποιεί το ΚΕΕΛΠΝΟ στην Ειδομένη μέσα σε λίγες ημέρες, για την ολοκληρωμένη διαχείριση της υγειονομικής επιχείρησης που συντελείται στην περιοχή. Στον προσφυγικό καταυλισμό βρίσκονται κινητές μονάδες του Κέντρου, με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Σε σχέση με το κρούσμα Ηπατίτιδας Α σε 9χρονη προσφυγοπούλα, που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε επιλεκτικός στοχευμένος εμβολιασμός σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός της.

Ο κ. Γιαννόπουλος, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι δεν υφίσταται θέμα υγειονομικής βόμβας και η ένταση των επιχειρήσεων αυτό το σκοπό έχει.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην περιοχή, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ θα ενημερώσει και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ν. Κιλκίς - η οποία του απηύθυνε πρόσκληση - για την κατάσταση που επικρατεί και την υγειονομική ασφάλεια του πληθυσμού.

Σχετικές ειδήσεις