GOSSIP

Αθηνά Ωνάση: Νέα «βόμβα» στο διαζύγιό της - Ο Ντόντα κατέθεσε αγωγή εναντίον της

Αθηνά Ωνάση: Νέα «βόμβα» στο διαζύγιό της - Ο Ντόντα κατέθεσε αγωγή εναντίον της

Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνά ο Αλβάτο ντε Μιράντα Νέτο αναφορικά στο διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα εμημέρωσης, o Ντόντα έχει καταθέσει αγωγή ύψους 10 εκατομμυρίων ευρών κατά της Αθηνάς με την κατηγορία πως εκείνη ευθύνεται για τις... κακές του επιδώσεις στην ιππασία.

Ο Αλβάρο θεωρεί υπεύθυνη την Αθηνά για την κατρακύλα που έχει στην παγκόσμια κατάταξη με του καλύτερους αναβάτες και γι΄ αυτό διεκδικεί το ποσό αυτό από χρηματικά έπαθλα και χορηγίες που είχε εξασφαλίσει ως ιππέας για το ιππικό κέντρο που ίδρυσαν μαζί με την Αθηνά το 2010 στην Ολλανδία

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η χρυσή κληρονόμος και ο πρώην σύζυγός της βρίσκονται στα «μαχαίρια» για την κηδεμονία των αλόγων που είχαν στην κατοχή τους.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το γεγονός πως η Αθηνά του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί τα καθαρόαιμα άλογα που είχαν αγοραστεί με δικά της χρήματα, τον οδήγησαν στο να πέσει από την 10η στην 205η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιππασίας.

Ο Αλβάρο, πλέον, δεν είχε καμιά πρόσβαση στα πανάκριβα άλογα της Αθηνάς, τα οποία φυλάσσονταν σε στάβλους στους οποίους δεν του επιτρέπεται η είσοδος.