GOSSIP

Αλκίνοος Μπουνιάς: «Όσοι μπήκαν στα οικονομικά της Μαίρης Χρονοπούλου να ελεγχθούν»

Αλκίνοος Μπουνιάς: «Όσοι μπήκαν στα οικονομικά της Μαίρης Χρονοπούλου να ελεγχθούν»

Ο Αλκίνοος Μπουνιάς μίλησε για την φίλη του Μαίρη Χρονοπούλου

Για την Μαίρη Χρονοπούλου και το ζήτημα που έχει προκύψει με το σπίτι της, το οποίο η εκλιπούσα άφησε στο Χαμόγελο του Παιδιού, μίλησε ο Αλκίνοος Μπουνιάς.

Ο δημοσιογράφος και η ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου συνδέονταν στενά καθώς ήταν φίλοι για 45 χρόνια, αφού γνωρίστηκαν όταν ο Αλκίνοος Μπουνιάς ήταν στη Λέσχη Αξιωματικών, όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δε με αφορά που αναφέρεται ο κύριος Γιαννόπουλος, σε ποιους φίλους ή μη εντός και εκτός εισαγωγικών, μας συνέδεε μία μεγάλη φιλία με τη Μαίρη», είπε ο Αλκίνοος Μπουνιάς.

«Εμένα μου είχε πει ότι το σπίτι θέλει να γίνει μουσείο, δεν ξέρω πού θα πάνε τα ακίνητα, έχει συλλογές μέσα», ενώ αυτό που τον φοβίζει είναι αν μπουν κάποιοι άνθρωποι και κάνουν κάποιο πλιάτσικο και εάν θα υπάρχει περιφρούρηση, αστυνόμευση του χώρου για το τελευταίο πάρτι στο σπίτι της.

Ο δημοσιογράφος είπε με νόημα στον αέρα της εκπομπής πως «όσοι μπήκανε στα οικονομικά της Μαίρης πρέπει να ελεγχθούν», εξηγώντας «Η παρουσία μου εδώ σήμερα έχει να κάνει με το ότι πραγματικά βλέπω ότι η φίλη μου των 45 χρόνων αλλά και εγώ ως δημοσιογράφος, παρότι ήταν μία γυναίκα που οργάνωνε τα πάντα την παραμικρή λεπτομέρεια, αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται μία εικόνα ξέφραγου αμπελιού και στο σπίτι της και στα κληρονομικά της με την έννοια ότι υπήρχαν κάποια χρήματα, γιατί δεν έμειναν χρήματα γίνοναι κάποιοι επαίτες και ζητάνε. Όσοι μπήκανε στα οικονομικά της Μαίρης πρέπει να ελεγχθούν».