GOSSIP

Ελένη Μενεγάκη: Μετά από 15 μέρες μπήκα στην αγαπημένη μου φούστα - Δεν έσπασε το κουμπί

Ελένη Μενεγάκη
Glomex/Mega

Η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι ο λόγος που ξεκίνησε τη διατροφή ήταν ένα ατύχημα που είχε στην εκπομπή της, με ένα ρούχο που της σκίστηκε

Διατροφή ξεκίνησε εδώ και κάποιες μέρες η Ελένη Μενεγάκη και δεν το έκρυψε από τους τηλεθεατές. Η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι ο λόγος που ξεκίνησε τη διατροφή ήταν ένα ατύχημα που είχε στην εκπομπή της, με ένα ρούχο που της σκίστηκε.

«Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε κάνει πρόγραμμα για σήμερα να μαγειρέψουμε κεμπάπ, τυχαία. Αγαπώ αυτές τις γεύσεις τις βαριές, αλλά δεν θα τις φάω γιατί μπαίνω μετά από 15 μέρες στην ωραία μου φούστα. Το κουμπί κουμπώνει χωρίς να σπάει! Έχω μεγάλη περηφάνια! Δεν έφτασα εκεί που ήθελα αλλά τουλάχιστον δεν σπάνε τα κουμπιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε: «Δεν είμαι υπερβολική και κουμπί έσπασε και ρούχο σκίστηκε. Κάθισα με ένα φόρεμα και πάνω που σηκώθηκα είδα τον Στάθη και μου έκανε κάτι νοήματα. Λέω ”τι έγινε ρε παιδιά;”, μου λέει ”άνοιξε όλο το φόρεμα”. Άνοιξε όλο το φόρεμα στην τηλεόραση και δεν φάνηκε; Μπράβο μας! Εντάξει καλά είμαστε αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε γιατί…».