ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ημαθία: Διαρρήκτης συνελήφθη επί τω έργω

Ημαθία: Διαρρήκτης συνελήφθη επί τω έργω

Άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, συνέλαβαν το βράδυ του Σαββάτου (21/2/2015) έναν 37χρονο που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις στην Αλεξάνδρεια.

Στην σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμη αγνώστων στοιχείων συνεργός του συλληφθέντα.

Ο 37χρονος συνελήφθη ύστερα από την άμεση επέμβαση των αστυνομικών που είχε σαν αποτέλεσμα την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του δράστη. Ο 37χρονος, ενεργώντας με την μέθοδο της αναρρίχησης διέρρηξε μπαλκονόπορτα διαμερίσματος ιδιοκτησίας 41χρονου και αφαίρεσε ένα χρυσό σταυρό αξίας 800 ευρώ, ενώ κατά δήλωση του παθόντα, τον ανέμενε σε όχημα, ενεργώντας ως «τσιλιαδόρος», ο άγνωστος συνεργός του.

Το αφαιρεθέν κόσμημα βρέθηκε στην κατοχή του 37χρονου και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ωστόσο ο συνεργός του διέφυγε με το όχημα και αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα είχαν διαρρήξει ακόμα ένα διαμέρισμα στην Αλεξάνδρεια, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Σχετικές ειδήσεις