ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία-σοκ για το Μάτι: Έθαψαν σε λάκκο τα αταυτοποίητα μέλη των νεκρών

Καταγγελία-σοκ για το Μάτι: Έθαψαν σε λάκκο τα αταυτοποίητα μέλη των νεκρών

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μία κάτοικος στο Μάτι σχετικά με τους νεκρούς της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Facebook της εν λόγω κυρίας, επισκέφτηκε το Κοιμητήριο της Νέας Μάκρης προκειμένου να τελέσει τρισάγιο στο τάφο της μητέρας της. Ωστόσο η ανακάλυψη που έκανε στο σημείο προκαλεί ανατριχίλα.

Η κυρία Εύα Νικολοπούλου αναφέρει στην καταγγελία της, στο σημείο υπάρχει ένα άφτιαχτο ακόμα μνήμα, στο οποίο κρύβεται ένα μακάβριο θέαμα.

Η καταγγελία στο Facebook:

«Επειδή τα γεγονότα και ο πόνος στο Μάτι δεν έχει τέλος και ξεπερνά κάθε φαντασία...
Πηγαίνοντας την Πέμπτη να τελεσω τρισάγιο στον τάφο της μαμάς μου στο Κοιμητήριο Νέας Μάκρης έκανα μια...ανακάλυψη!

Στο σημείο που βλέπετε, σύμφωνα με τον ιερέα του κοιμητηρίου, είναι θαμμένα μέλη (!) απανθρακωμένων ανθρώπων εκείνης της αποφραδας ημέρας...

Δεν μπορώ να περιγράψω την φρίκη που αισθάνθηκα όταν συνειδητοποίησα την αδιαφορία και την ασέβεια. Τα οστά σε λίγο θα ξεθαφτουν από την βροχή καθώς το χώμα υποχωρεί, οι καρεκλιτσες στη σκιά αποτελούν ιδανικό σημείο για ξεκούραση και κανείς δεν έβαλε έστω ένα σταυρό στα αζητητα που δεν κατάφεραν ποτέ να συμπληρώσουν κάποιο μακάβριο παζλ...

Αυτή την εικόνα προσβάλλει με έναν ακόμη τρόπο τη μνήμη των νεκρών μας...»

Δείτε στη gallery την καταγγελία:

Η νεαρή μητέρα λίγη ώρα μετά απέστειλε προσωπική επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο Μαραθώνα, Στέργιο Τσίρκα, όπου τον ενημέρωνε σχετικά.

Ο δήμαρχος της ανέφερε πως θα πράξει άμεσα τα δέοντα, προκειμένου να αποδοθούν στους νεκρούς οι δέουσες τιμές.

Με νέα της ανάρτηση στο Facebook η Εύα Νικολοπούλου, ενημέρωσε εκ νέου τους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα αυτή εξέλιξη:

Επειδή δεν μου αρέσει απλώς να δημιουργώ εντυπώσεις, επειδή η διάδοσή ψευδών αλλά εντυπωσιακών ειδήσεων μπορεί να μας κάνει πολύ μεγάλο κακό, και επειδή για κάθε θέμα πρέπει να απευθύνεσαι στον καθ’ ύλην αρμόδιο αλλά και γιατί η γνώση πρέπει να μοιράζεται σημειώνω ότι:

Σήμερα έλαβα mail από τον δήμαρχο Μαραθώνα κ.Τσίρκα ως απάντηση στην επιστολή μου σε σχέση με το Κοιμητήριο Νέας Μάκρης (προηγούμενη ανάρτηση). Ο κ. Τσίρκας σε αυτό δηλώνει ότι με θλίψη διάβασε το περιεχόμενο της επιστολής μου και με διαβεβαιώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία αποκατάστασης του εν λόγω σημείου προκειμένου να αποδοθούν στους νεκρούς οι δέουσες τιμές. Με αυτό τον αόριστο και ταυτόχρονα οριστικό τρόπο αποδέχεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν ταφεί ταυτοποιημενα ή μη απανθρακωμένα ανθρώπινα μέλη επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τις πληροφορίες… Ας ελπίσουμε ότι θα πράξει πραγματικά τα δέοντα αν και με εκπλήσσει το γεγονός πως από εμένα έμαθε την αλήθεια…».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά 2020: Πόσα χρήματα θα πάρετε και πότε - Αναλυτικοί πίνακες