ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Συνελήφθη η καθηγήτρια που έλεγε «πάρτε μου μάσκαρα αντί για μάσκα»

Κορονοϊός: Συνελήφθη η καθηγήτρια που έλεγε «πάρτε μου μάσκαρα αντί για μάσκα»

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Μια καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ του Υμηττού είχε αφήσει άναυδους τους μαθητές όταν της είχαν ζητήσει να φοράει τη μάσκα της και εν τέλει συνελήφθη μετά από καταγγελία του διευθυντή του σχολείου.

Μια απίθανη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Μια φιλόλογος σε ΕΠΑΛ του Υμηττού δεν φορούσε τη μάσκα εν ώρα μαθήματος, ακόμα κι όταν οι ίδιοι οι μαθητές της ζητούσαν να το κάνει.

Όπως έλεγαν μαθητές της ήταν αρνήτρια του κορονοϊού κι αντίθετη στη χρήση μάσκας. «Λέει δεν υπάρχει κορονοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς», υποστήριξε μαθητής σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια φέρεται να αρνήθηκε ακόμα και την προσφορά των μαθητών να της αγοράσουν μάσκα με την απίθανη ατάκα «πάρτε μου μάσκαρα αντί για μάσκα».

Εν τέλει, μετά τις συνεχείς εκκλήσεις ακόμα και του διευθυντή του σχολείου να φορέσει τη μάσκα, αφού όπως είπε ο ίδιος δεν έχει αναφέρει κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε έχει προσκομίσει έγγραφα, ο επικεφαλής του ΕΠΑΛ τις έκανε καταγγελία. Όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/10) από το Mega, η καθηγήτρια συνελήφθη και πλέον θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Με χειροπέδες στις φυλακές Δομοκού Μιχαλολιάκος και «διευθυντήριο»