ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή 13/08

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Στις φωτιές που καίνε την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες είναι επικεντρωμένα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή 13/08

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή 13/08

Η συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα όσα είπε για τον καταλογισμό ευθυνών για τις φωτιές στην Ελλάδα, για το ενδεχόμενο εμπρησμών, για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και για την δέσμευσή του πως ό,τι γκρεμίστηκε θα ξαναχτιστεί κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή 13/08.

Στα πρωτοσέλιδα και οι πολιτικές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τον ανασχηματισμό και τη στήριξή του σε υπουργούς της κυβέρνησης.

Αναφορές σε όλα τα πρωτοσέλιδα και για τον υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού, την επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα και την ανησυχία των ειδικών τόσο ενόψει του Δεκαπενταύγουστου όσο και ενόψει της επιστροφής των παραθεριστών στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και η εξέλιξη των πύρινων μετώπων, ο απολογισμός της καταστροφής και οι πληροφορίες για την καταβολή των αποζημιώσεων και των μέτρων στήριξης στους πυρόπληκτους.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή 13/08

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η μετάλλαξη «Δέλτα» αλλάζει τα δεδομένα - «Καμπανάκι» για δύσκολο Φθινόπωρο