ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Κομβικό πρόσωπο στις έρευνες για το τροχαίο με την 34χρονη μητέρα

Κρήτη: Κομβικό πρόσωπο στις έρευνες για το τροχαίο με την 34χρονη μητέρα

Ο οδηγός ενός μπλε σκούρου αυτοκινήτου, μικρού κυβισμού, θεωρείται για την Αστυνομία πρόσωπο-κλειδί για το σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Παπανδρέου, στην Αμμουδάρα.

Μία 34χρονη ποδηλάτης, μητέρα δύο παιδιών, έχει τραυματιστεί βαρύτατα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Τόσο οι οικείοι της άτυχης γυναίκας, όσο και το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου όλες αυτές τις ημέρες έχουν κινήσει γη και ουρανό για να βρουν την άκρη του νήματος στο σοβαρότατο τροχαίο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, ο οποίος μάλιστα σταμάτησε και κατέβηκε στο σημείο όπου και παρέμεινε για λίγο, θεωρείται κομβικό πρόσωπο στη διερεύνηση της υπόθεσης. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι στη διάθεση των Αρχών υπάρχουν βίντεο που καταγράφουν αρκετές πτυχές της όλης υπόθεσης αλλά και σημαντικές μαρτυρίες. Όμως για να συμπληρωθούν όλα τα κομμάτια του παζλ, οι Αρχές αναζητούν τον συγκεκριμένο οδηγό.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξαιρετικά καλό δρόμο, αναμένονται κάποιες απαντήσεις από τα εργαστήρια ανάλυσης, στο μεταξύ καλούν τον οδηγό να παρουσιαστεί ενώπιον τους προκειμένου να βοηθήσει στο έργο της προανάκρισης.

Με πληροφορίες από cretalive.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ασελγούσε στα ανίψια του επί 4 χρόνια και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Σωτήρης Λαφαζάνης: Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο - Γιατί θα γίνει νεκροψία

Καιρός: Έρχεται νέο πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από Πέμπτη - Στο «κόκκινο» πολλές περιοχές (vid)