ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Είδα έναν άνθρωπο να μοχθεί», λέει ο Κώστας Κρομμύδας

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
Intime News

«Δεν θέλω να πιστέψω όσα άκουσα για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο», ανέφερε ο Κώστας Κρομμύδας

Για τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που προχωρούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο συγγραφέας και ηθοποιός, Κώστας Κρομμύδας.

«Είδα έναν άνθρωπο να μοχθεί, να νοιάζεται», ανέφερε ο Κώστας Κρομμύδας για τον «Άλλο Άνθρωπο», τονίζοντας στον ΑΝΤ1: «Δεν θέλω να πιστέψω όσα άκουσα για τον Κωνσταντίνο». Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι σαν να τρομοκρατούμε τον κόσμο μα απέχει από όλες αυτές τις προσπάθειες».

Στον εισαγγελέα αυτοβούλως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Στον εισαγγελέα σκοπεύει αναμένεται να πάει σήμερα αυτοβούλως ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που έχει μπει στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος αρνείται τις κατηγορίες και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να επισκεφθεί τον εισαγγελέα, προκειμένου να δώσει τις απαντήσεις του στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για απάτη και εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του κ. Πολυχρονόπουλου ενημέρωσαν ότι τη Δευτέρα (29/01) θα πάει αυτοβούλως στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του καταλογίζονται.

Ανέστειλε τη δράση του στην Πάτρα

Ο κ. Πολυχρονόπουλος βρισκόταν από το Σάββατο στην Πάτρα. Ωστόσο, ανέστειλε τη δράση που είχε προγραμματίσει στην πλατεία Γεωργίου.

Στο πόρισμα που έφερε στο φως το «Πρώτο Θέμα» αναφέρεται ότι από τον Ιανουάριο του 2020, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος», μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και έναν συνεργάτη του, συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση, πείθοντας μεγάλο αριθμό ανθρώπων να προβούν σε δωρεές. Το ποσό που αποκόμισε φέρεται να αγγίζει τα 600.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, γίνονταν αναλήψεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα χρήματα περνούσαν σε εταιρείες τυχερών παιχνιδιών.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών βρέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των δύο φερόμενων συνεργών του, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό. Η Αρχή έχει διατάξει τη δέσμευση κάθε είδους λογαριασμών, τίτλων, επενδυτικών στοιχείων και επενδυτικών προϊόντων του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας και των άλλων προσώπων που εμπλέκονται.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τι απαντά στις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, έδωσε τη δική του απάντηση στις κατηγορίες που φέρεται να αντιμετωπίζει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολυχρονόπουλος μίλησε στον Alpha για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όπως αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η οποία επικαλείται πόρισμα της αντίστοιχης Αρχής.

Το εν λόγω πόρισμα φέρεται να αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από το 2020 συγκρότησε εγκληματική οργάνωση μαζί με μια συγγενή του και έναν συνεργάτη του, αποκομίζοντας περίπου 600.000 ευρώ.

«Εγώ δεν παίζω ποτέ (σ.σ.: τυχερά παιχνίδια). Έχω έναν φίλο όπου πήγαινα με το POS, έβαζα την κάρτα και έβγαζα χιλιάρικα. Δυο-δυο κατοστάρικα, τρία-τρία. Αυτά όλα ήταν για τον "Άλλο Άνθρωπο"», ανέφερε επίσης ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα. Καλά κάνουν. Να το πιάσουν όμως καλά και να έρθουν εδώ να με πάρουν άμα κάνω, πώς το είπαν, ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ναι, εδώ είμαι. Να 'ρθετε να με πάρετε», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.