ΕΛΛΑΔΑ

Το Ελληνοαμερικάνικο Τουριστικό Επιμελητήριο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας!

Το Ελληνοαμερικάνικο Τουριστικό Επιμελητήριο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας!

Επιφανείς εκπροσώπους του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου (HACTA) «φιλοξένησε» ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στις κεντρικές εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην Αθήνα!

Στο πλαίσιο επιμορφωτικού σεμιναρίου για τους σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, με θέμα «Ελλάδα-ΗΠΑ, μια νέα συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού», ο πρόεδρος και ιδρυτής του HACTA κ. Γιώργος Τριβιζάς και η γενική διευθύντρια του οργανισμού κα. Anais Dietrich παρουσίασαν βασικές δράσεις και ενέργειες του επιμελητηρίου, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο κ. Τριβιζάς και η κα. Dietrich ανέλυσαν τον κυρίαρχο ρόλο της αμερικανικής τουριστικής αγοράς στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας, εξηγώντας στους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ πως οι Αμερικανοί ξοδεύουν περισσότερα από 750 δολάρια/άτομο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους!

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο ολοκληρώθηκε με μια πολύ σημαντική ανακοίνωση από τους εκπροσώπους του HACTA: τη διεξαγωγή μιας καινοτόμου εκδήλωσης, με στόχο τη δημιουργία επαγγελματικών σχέσεων και δικτύων μεταξύ αμερικανών προμηθευτών και ελλήνων παραγωγών τουριστικών προϊόντων! Την εκδήλωση του HACTA, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 3-6 Φεβρουαρίου 2014, θα υποστηρίξουν εθελοντικά –στο πλαίσιο της ισχυρής συνεργασίας HACTA και Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ- οι σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο το βιογραφικό τους.

INFO IEK ΞΥΝΗ
• Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500

www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxini