ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αυτός είναι ο στυγερός δολοφόνος της άτυχης 43χρονης (vid)!

Πάτρα: Αυτός είναι ο στυγερός δολοφόνος της άτυχης 43χρονης (vid)!

Ακόμα δεν μπορούν οι συγγενείς να εξηγήσουν το «γιατί» έβαψε με αίμα τα χέρια του ο δράστης της δολοφονίας της δημοσιογράφου και επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας, αλλά και ολόκληρη η χώρα από τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης επιχειρηματία.

Όπως ανέφερε το patrastimes.gr, δράστης αργά το βράδυ της Παρασκευής αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του με ένα κομμάτι καλώδιο, όμως τελευταία στιγμή τον απέτρεψαν οι αστυνομικοί.

Λίγο αργότερα οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος και του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

nat

Τραγικές φιγούρες ο σύντροφος της 43χρονης, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ημερήσιος Κήρυκας», Ανδρέας Βρης και η μόλις δέκα ετών κόρη τους.

Ο δημοσιογράφος έμαθε τα τραγικά νέα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έφυγε σεν χρόνο ρεκόρ για να δει τι έχει συμβεί. Φίλοι μάλιστα του Α. Βρη, δήλωσαν ότι ήταν σοκαρισμένος και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν πως θα πει στην κόρη του τι έχει συμβεί.

Λίγο νωρίτερα ο 33χρονος Αλβανός είχε παραδοθεί στην αστυνομία μες στα αίματα, λέγοντας ότι δολοφόνησε την φίλη του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο δράστης πήγε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στα Μποζαΐτικα γύρω στις εννέα το πρωί αφού περίμενε να φύγουν ο σύντροφος και η κόρη της.

Όταν εκείνη του άνοιξε, ο 33χρονος της ζήτησε να χωρίσουν για να είναι μαζί, κάτι που εκείνη αρνήθηκε, εξαγριώνοντάς τον.

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ο δολοφόνος, εδώ και και ενάμιση χρόνο διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την γυναίκα, κάτι που διαψεύδουν οι συγγενείς της. Υποστήριξε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους του είχε πει πολλές φορές ότι θα χωρίσει για να είναι μαζί, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ήταν τέτοια η μανία του δράστη, που κυνήγησε την 43χρονη, η οποία μάταια προσπάθησε να ξεφύγει από το δολοφονικό του μένος.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ποια ήταν η Ναταλία Βουτσινά που δολοφονήθηκε άγρια (pics)

ΣΟΚ στην Πάτρα: Έσφαξε με μαχαίρι 43χρονη μητέρα (vid+pics)

Σοκ στην Πάτρα: Εσφαξε τη φίλη του και παραδόθηκε στην αστυνομία