ΚΟΣΜΟΣ

Νικόλ Κίντμαν: Υπερασπίστηκε το viral σούπερ μίνι της - «Κάνω εφηβικές επιλογές, δεν υπολογίζω...»

Η πολυσυζητημένη φωτογράφιση της Νικόλ Κίντμαν
Η πολυσυζητημένη φωτογράφιση της Νικόλ Κίντμαν

Η Nικόλ Κίντμαν υπερασπίστηκε την απόφασή της να φορέσει την viral μικροσκοπική μίνι φούστα στο εξώφυλλο του αφιερωμένου στο Χόλιγουντ τεύχους του Vanity Fair το 2022

Η 56χρονη ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν εξήγησε γιατί πόζαρε στο εξώφυλλο με τη φούστα και το τοπ σε ένα νέο εξώφυλλο για το περιοδικό Stellar της Αυστραλίας, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα. «Κάνω τις πιο τυχαίες, τρελές επιλογές. Τις αποκαλώ «εφηβικές επιλογές» γιατί απλά δεν σκέφτομαι ποτέ τις συνέπειες», είπε η σταρ για το στυλ της.

«Μέρος του εγκεφάλου μου δεν σκέφτεται έτσι. Απλώς λέω: Ω, θα το φορέσω. Μου θυμίζει τη σχολική μου στολή.» Ή, «Θεέ μου, ναι, θα ήθελα να το κάνω αυτό», συνέχισε. «Προσπαθώ να [μείνω] σε αυτό το μέρος γιατί νομίζω ότι διαφορετικά φοβάσαι ή ανησυχείς».

Η τολμηρή εμφάνιση της Κίντμαν σχεδιασμένη από τη Miuccia Prada για τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022 - εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα στο Μιλάνο τον περασμένο Οκτώβριο και την έχουν φορέσει αστέρια όπως η Hailey Bieber, η Emma Corrin και η Zendaya.

Φαινομενικά μια ωδή στην τάση Y2K, η φούστα chino ήταν τόσο κοντή που τα λευκά από τις τσέπες ξεπρόβαλαν κάτω από το στρίφωμα. Το σύνολο προκάλεσε σφοδρή διαδικτυακή κριτική - την οποία η Kιίντμαν είπε ότι σκόπιμα απέφυγε. «Μη μου λετε, δεν θέλω πραγματικά να μάθω - θα με σταματήσει να κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Υπάρχουν στιγμές που ακούς πράγματα και λες, «Θεέ μου, αυτό είναι πραγματικά πληγώνει», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

«Επειδή δεν μπορείς να είσαι κάτω από έναν βράχο», εξήγησε. «Αλλά την ίδια στιγμή, προσπαθώ πραγματικά να μείνω ελεύθερη στις επιλογές γιατί διαφορετικά, προτού το καταλάβεις, απλά θα αποκοπείς και δεν θα μπορείς να πατήσεις πουθενά».

«Θέλω για τον εαυτό μου να λέω «Ω, καλά, δοκιμάζω κάτι ή ήθελα να το κάνω. Είχε πλάκα. Αυτή ήταν η επιλογή μου. Και ναι, ήταν δική μου, είμαι υπόλογη. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Κανείς άλλος δεν το επέλεξε», παραδέχτηκε η ηθοποιός.