ΚΥΠΡΟΣ

Αναστασιάδης: Αντλώ θάρρος από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Αναστασιάδης: Αντλώ θάρρος από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Στη δοξολογία ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας συνοδευόταν από τη σύζυγο του κα Άντρη Αναστασιάδη
ALPHA CYPRUS

Θάρρος και πίστη για να ενδυναμώσει τη βούληση και τη θέληση του για απελευθέρωση και επανένωση μέσω μιας ειρηνικής λύσης του κυπριακού, δήλωσε ότι άντλησε με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μιλώντας μετά τη δοξολογία για την εορτή του πολιούχου Αγίου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, και για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν έκρυψε τη συγκίνηση του.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση, διότι φέτος συνεορτάζω με την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την απελευθέρωση της πόλης, την ενσωμάτωση στον ελληνικό κορμό, αλλά και την απελευθέρωση από τον ναζισμό. Όπως καλά γνωρίζετε, η ιδιαίτερη μου πατρίδα, η Κύπρος και ο Κυπριακός Ελληνισμός διέρχονται κρίσιμες πραγματικά στιγμές. Η εδώ παρουσία μου, μου δίνει την ευκαιρία να αντλήσω θάρρος, να αντλήσω πίστη, να ενδυναμώσω τη βούληση και τη θέληση για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την απελευθέρωση, την επανένωση, την ειρηνική λύση του κυπριακού προβλήματος. Εύχομαι χρόνια πολλά στον Ελληνισμό και ό,τι καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη δοξολογία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόταν από τη σύζυγο του κα Άντρη Αναστασιάδη και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας, που απαρτίζεται από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Μάριο Πελεκάνο, τον Πρέσβη της Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκο Κενεβέζο και τον Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρο Μιλτιάδη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Πέραμα: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή της ομάδας ΔΙΑΣ με αγνώστους

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»