MEDIA

Αποκάλυψε την αλήθεια 20 χρόνια μετά: Γι’ αυτό κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Αποκάλυψε την αλήθεια 20 χρόνια μετά: Γι’ αυτό κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε 20 χρόνια μετά για πρώτη φορά τους λόγους για τους οποίους έπεσαν πρόωροι τίτλοι τέλους στην κωμική σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», με σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η Χρύσα Ρώπα, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο καστ της σειράς, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» του ALPHA για όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο.

Συγκεκριμένα, η Χρύσα Ρώπα, 20 χρόνια μετά, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της σχετικά με το θέμα αυτό και να αποκαλύψει επιτέλους το λόγο που η σειρά σταμάτησε απότομα, παρά την επιτυχία της.

Διαβάστε τι δήλωσε στην παρακάτω gallery:

To τέλος

Τι θα γινόταν όμως στο τέλος της σειράς;

Ένα δημοσιεύμα της Εφημερίδας «Τα Νέα» από τις 6 Σεπτεμβρίου 2000 δίνει την απάντηση.

"...Τα τέσσερα κορίτσια μεγαλώνουν όπως όλα τα παιδιά στο Ίδρυμα, μέχρι την στιγμή που μπαίνει στη ζωή τους ο κοινωνικός λειτουργός, ο Γεράσιμος Μαντάς (Γιάννης Μόρτζος) που αντί να τα βοηθήσει ασελγεί επάνω τους.

Οι τέσσερις φίλες, μόνες, φοβισμένες και απροστάτευτες μπροστά σε αυτή την κατάσταση πλάθουν στο παιδικό μυαλό τους ένα παραμύθι, ότι κάποτε με κάποιον τρόπο θα τον εκδικηθούν.

Το «Τιμής ένεκεν» μάς παραπέμπει στη δραματική ταινία «Sleepers» όπου τέσσερα αγόρια κλείστηκαν σε αναμορφωτήριο – είχαν κλέψει το καροτσάκι ενός πλανόδιου που πούλαγε χοτ ντοκ – και οι δεσμοφύλακες ασέλγησαν εις βάρος τους. Όταν όμως ενηλικιώθηκαν και αποφυλακίστηκαν πήραν εκδίκηση.

Ύστερα από αρκετά χρόνια και οι τέσσερις, η Νικόλ (Ελένη Ράντου), η Αλέκα (Χρύσα Ρώπα), η Φωφώ (Ελένη Καστάνη) και η Πόπη (Άβα Γαλανοπούλου) είναι έτοιμες να κάνουν πράξη αυτό που κάποτε είχαν υποσχεθεί. Τα πράγματα όμως δεν είναι και τόσο εύκολα γιατί και οι τέσσερις έχουν αναστολές, φοβίες και καταπιέζονται από το περιβάλλον τους.

Όμως το παιχνίδι τις βρίσκει κερδισμένες. Σκοτώνουν τον καθηγητή και ακολουθεί μία περίοδος τρόμου, ενοχών, τύψεων, πισωγυρισμάτων όπου τις φέρνει πολύ κοντά στις αστυνομικές αρχές. Όταν ο φόβος να τις ανακαλύψουν δεν είναι πλέον ορατός αρχίζουν να ηρεμούν και να νιώθουν για πρώτη φορά στη ζωή τους μια πρωτοφανή δύναμη.

Λίγο πριν από το τέλος της ιστορίας τους μπαίνουν σε ένα δίλημμα. Ο καθηγητής σύμφωνα με το δικό τους δίκιο έπρεπε να πληρώσει. Είναι απόλυτα σίγουρες ότι έκαναν το σωστό, αλλά νιώθουν μέσα τους πως κι αυτές πρέπει να πληρώσουν. Έτσι λοιπόν παρουσιάζονται στον εισαγγελέα λέγοντας πως είναι αυτές που διέπραξαν τον φόνο του καθηγητή.

Στην αρχή δυσκολεύεται να τις πιστέψει, αλλά γρήγορα η αλήθεια έρχεται στο φως. Το θέμα γίνεται πρωτοσέλιδο και συγκλονίζει την κοινή γνώμη η οποία φυσικά διχάζεται. Μέσα στη δικαστική αίθουσα βρίσκουν φανατικούς υποστηρικτές που ούτε καν τους υπολόγιζαν.

Η κοινωνία που μέχρι εκείνη τη στιγμή τους είχε δείξει ένα σκληρό πρόσωπο, τις δικαιώνει – ουσιαστικά τις αθωώνει – και μόλις κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του δικαστηρίου είναι πλέον ελεύθερες να αρχίσουν τη ζωή τους ξανά από την αρχή..."

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκέλλα: Αυτή είναι η γυναίκα που την άρπαξε - Την αναγνώρισε η 10χρονη