MEDIA

Η Μάγισσα spoiler: Η Θεοφανώ μπροστά σε μεγάλες αποφάσεις

Η Μάγισσα spoiler: Η Θεοφανώ μπροστά σε μεγάλες αποφάσεις

Η σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται με ανατρεπτικά επεισόδια… 

Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 δεν σταματά να καθηλώνει το κοινό, επιφυλάσσοντας πολλές ανατροπές.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι κατηγορίες της Ρηνιώς πως η Μεταξία ήθελε να δηλητηριάσει τη Θεοφανώ, προκαλούν καινούρια αναστάτωση. Οι Γερακάρηδες φεύγουν απ’ τον πύργο τους, όταν μαθαίνουν πως οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στη Μάνη γι’ αντίποινα. Ο Αντρέι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Μιχαήλ έστειλε τον Μανόλη και τον ρασοφόρο στον πύργο ενός αιμοσταγή άρχοντα, για να τους τιμωρήσει εκείνος. Ο Κανέλλος μαθαίνει την αλήθεια για τον χαμένο του αδερφό, την ώρα που ο θάνατος ξαναχτυπάει την πόρτα.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Κανέλλος μαθαίνει τι απέγινε ο χαμένος του αδερφός και η οργή του θα ξεσπάσει στον Μιχαήλ. Οι Γερακάρηδες συνεχίζουν να κρύβονται με τα νέα να είναι αποθαρρυντικά. Ο Πετρούνης επιστρέφει στον πύργο του, μαζί με μια γυναίκα που θα ταράξει κι άλλο τα νερά. Η αναγγελία ενός γάμου θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στον πύργο των Λασκαραίων.

Η Θεοφανώ με τον Φρίξο παίρνουν μια απόφαση που θα φέρει τον Μάρκο στα όρια του. Η Κυπριανή προτείνει στον Σπήλιο να φύγει με την οικογένεια του απ’ τη Μάνη. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Σπήλιου; Ο Αντρέι θα πληροφορηθεί απ’ τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία απ’ το παρελθόν του ρασοφόρου, που θα τον βάλει σε σκέψεις. Η Κυπριανή συγκεντρώνει τους καπετάνιους του τόπου της, προσπαθώντας να τους πείσει να συνταχθούν στο πλευρό του Σπήλιου, για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους. Θα προλάβει να τους αλλάξει γνώμη, όσο ο Σπήλιος περνάει ήδη στην αντεπίθεση; Η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στα άκρα και η καλόγρια θα πάρει μια απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νερά. Ο Εμρέ θα δεχτεί μια επίσκεψη από τον… προδότη των Γερακάρηδων.