MEDIA

Τελικός YFSF - διαρροή: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής - Οι εκπλήξεις και τα oursiders

Τελικός YFSF - διαρροή: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής - Οι εκπλήξεις και τα oursiders
Οι υπεύθυνοι της παραγωγής του παιχνιδιού έχουν κρυμμένους άσσους στο μανίκι τους καθώς θέλουν να προσδώσουν στον τελικό το στοιχείο της έκπληξης

Η μεγάλη βραδιά έφτασε - Στικούδη, Στρατής, Μακρή και Αγγέλου κοντά στη σπουδαία νίκη

Απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του Your Face Sounds Familiar με λαμπερή οικοδέσποινα την αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου.

Ποιος όμως θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού σόου που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μας έναν ολόκληρο χειμώνα;

Η Κατερίνα Στικούδη, ο Ίαν Στρατής, η Μελίνα Μακρή και ο Αργύρης Αγγέλου είναι οι τέσσερις που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την πιο υψηλή βαθμολογία κατά τη διάρκεια του σόου και τώρα, στον μεγάλο τελικό, θα αναμετρηθούν, θα βάλουν τα δυνατά τους και θα διεκδικήσουν τη νίκη.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής του παιχνιδιού έχουν κρυμμένους άσσους στο μανίκι τους καθώς θέλουν να προσδώσουν στον τελικό το στοιχείο της έκπληξης.

Γι’ αυτό και δεν αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους σε ό,τι έχει να κάνει με το τι θα δούμε στον αποψινό μεγάλο τελικό.

Η Μαρία Μπεκατώρου πάντως μας άφησε να εννοήσουμε στο τελευταίο επεισόδιο του YFSF πως ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό ως έκπληξη και πως και η ίδια πρόκειται να αναλάβει σημαντικό μέρος του σόου πάνω της, όχι όμως μόνο ως παρουσιάστρια αλλά και σε έναν ρόλο-έκπληξη που θα μας καθηλώσει.

Όσο για τους τέσσερις φιναλίστ, έχουν το δικαίωμα, βάσει κανονισμών του σόου να επιλέξουν την τελευταία μίμηση που θα κάνουν προκειμένου να τον έχουν δουλέψει όσο χρειάζονταν για να καταπλήξουν τα πλήθη. Κάτι που σημαίνει ότι τόσο η Κατερίνα Στικούδη και ο Ίαν Στρατής όσο και ο Αργύρης Αγγέλου με τη Μελίνα Μακρή θα δώσουν το 100% του ταλέντου τους στη μίμησή τους προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους και να κατακτήσουν τη νίκη.

Σε ό,τι αφορά τώρα τους υπόλοιπους παίκτες που συμμετείχαν στο φετινό σόου, δεν πρόκειται να μείνουν με… σταυρωμένα τα χέρια αφού πρόκειται να αναλάβουν και εκείνοι ενεργό ρόλο στη μεγάλη βραδιά του τελικού.

Δείτε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού YFSF στην παρακάτω gallery!