ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωτόπουλος σε Βελόπουλο: «Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και το διαστρεβλώνεις»

Παναγιωτόπουλος σε Βελόπουλο: «Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και το διαστρεβλώνεις»

Αιχμηρή απάντηση στον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, με αφορμή του ισχυρισμούς ότι έχουν διαπιστωθεί προμήθειες υλικών τουρκικής προελεύσεως για τον εφοδιασμό και την κάλυψη αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητους τους ισχυρισμούς Βελόπουλου.

Με αφορμή ανακοίνωση της «Ελληνικής Λύσης» σχετικώς με εικασίες ότι τουρκικές εταιρείες συμμετέχουν στις προμήθειες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διαψεύδει κατηγορηματικώς τα περί δήθεν επιβεβαιώσεως «διά στόματος του Υπουργού» ισχυρισμών που διατυπώθηκαν από τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

Όπως υπογραμμίστηκε με κάθε τρόπο στην επίσημη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, «σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν διαπιστωθεί προμήθειες υλικών Τουρκικής προελεύσεως για τον εφοδιασμό και την κάλυψη αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων».

Ερωτηθείς για το θέμα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος σχολίασε: «Είναι όμως κακό… Να μην καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις και να το διαστρεβλώνεις κατά τρόπο ανεξήγητο και κακόπιστο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα στο χωριό: Μην ετοιμάζεστε! Τα στοιχεία που δείχνουν... απαγόρευση κυκλοφορίας