ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αλήθεια για το φιλί του Κασσελάκη στην Αχτσιόγλου: Τι απαντά ο φωτογράφος Γιώργος Κονταρίνης

Η αλήθεια για το φιλί του Κασσελάκη στην Αχτσιόγλου: Τι απαντά ο φωτογράφος Γιώργος Κονταρίνης
Eurokinissi

Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου αντάλλαξαν μια χειραψία και ένα σταυρωτό φιλί

Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου ήταν αντίπαλοι στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης της είχε προτείνει να βοηθήσει στον νέο ΣΥΡΙΖΑ με εκείνη να απαντά σε όλα «όχι».

Έκτοτε η Έφη Αχτσιόγλου απείχε από εμφανίσεις και δηλώσεις μέχρι την κοινή ανακοίνωση με τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, στην οποία έκαναν λόγο για διαλυτική εικόνα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και ξαφνικά ήρθε το φιλί τους στην πρώτη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου. Με γκρι σκούρο κοστούμι και κρατώντας μπλε φάκελο στα χέρια του, ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε ευδιάθετος στο γραφείο εκεί όπου αρχικά χαιρέτησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με το φωτογραφικό «κλικ» με την Έφη Αχτσιόγλου να γίνεται viral.

Οι δυο πρώην αντίπαλοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν μια χειραψία και ένα σταυρωτό φιλί. Ο φωτογράφος Γιώργος Κονταρίνης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη φωτογραφία με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου που έγινε viral στα social media.

«Το κλίμα ήταν θετικό, δεν ήταν αρνητικοί με τις κάμερες, υπήρχε ωστόσο μία αμηχανία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος πίσω από το «κλικ» που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.