Το κοινωνικό παντοπωλείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

NEWSBOMB

Το κοινωνικό παντοπωλείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Το πρώτο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ξεκίνησε τη δράση του στη Β’ Πειραιά. Μετά την πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής της Β΄ Πειραιά, φίλοι, μέλη και στελέχη του κινήματος συγκέντρωσαν τρόφιμα, που παρέδωσαν σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου σε φορείς του Πειραιά, ενισχύοντας τις κοινωνικές δράσεις τους, αλλά και σε άπορες οικογένειες και σε μακροχρόνια άνεργους.

Συγκεκριμένα εκπρόσωποι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανταποκρινόμενοι σε διαδικτυακή έκκληση των διδασκόντων του Α΄ Ειδικού Σχολείου Κερατσινίου, παρέδωσαν τρόφιμα για τις ανάγκες των οικογενειών των μαθητών.

Επίσης παρέδωσαν τρόφιμα που συγκέντρωσαν, στην Επιτροπή Συσσιτίων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού, αλλά και σε οικογένειες απόρων και μακροχρόνια ανέργων στην περιοχή του Πειραιά, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς ή παρόμοια κριτήρια επιλογής.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ευχαριστούν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση τους και ενίσχυσαν με τη συμμετοχή τους τη δράση αυτή που θα επαναληφθεί σύντομα και ευρύτερα, γιατί η ανταπόκριση των πολιτών και των φορέων συνεχίζεται αμείωτη.

Παράλληλα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούν τους ‘Ελληνες πολίτες σε διαρκή εγρήγορση και σε ενεργή πολιτική δημοκρατική δράση, για να αποκρουσθούν τα εκβιαστικά σχέδια της συγκυβέρνησης των προθύμων υποτακτικών της Τρόϊκας και των Μνημονίων, που εξαθλιώνουν τον Λαό και ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved