Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Κασιδιάρης: Απαντά στον Τσίπρα που τον σχολιάζει!

Κασιδιάρης: Απαντά  στον Τσίπρα που τον σχολιάζει!

Τα αίματα άναψαν πάλι... Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα δεν θα περνούσε απαρατήρητη από τη Χρυσή Αυγή και από τον Κασιδιάρη, αφού σε αυτόν αναφερόταν.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Σύριζα, δήλωσε ότι: "Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1".

Και φυσικά ο Κασιδιάρης είπε:

"Θα απαντήσω στη θέση αυτή του κ. Τσίπρα μεταφέροντας μία φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες, από τα καφενεία, μέχρι το διαδίκτυο, παντού όπου χτυπάει πραγματικά η καρδιά του ελληνικού λαού: "Δε στέλνουμε τον Κασιδιάρη να .....μιλήσει με τη Μέρκελ;".

Οι Έλληνες έχουμε έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο να κρίνουμε πολιτικές συμπεριφορές και πρόσωπα. Πίσω από την φράση που προανέφερα διακρίνεται ξεκάθαρα η οργή ενός ολόκληρου λαού και η θέλησή του να αντισταθεί στις ξένες δυνάμεις που έχουν υποτάξει τη χώρα. Να πολεμήσει όλους αυτούς που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο. Με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία αυτού του Αγώνα, η Ελλάδα φαίνεται πως έχει ακόμα μία ελπίδα. Έχει τουλάχιστον μία πρόταση άμεσης αντίδρασης, απέναντι σε αυτούς που μας διασύρουν εδώ και χρόνια ως χώρα, αλλά και ως ανθρώπους, τον καθένα από εμάς ξεχωριστά.

Ηλίας Κασιδιάρης"