ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νάξος: Χειροπέδες σε Πακιστανό που παρενόχλησε ανήλικη κοπέλα

Νάξος: Χειροπέδες σε Πακιστανό που παρενόχλησε ανήλικη κοπέλα

Χειροπέδες σε νεαρό αλλοδαπό, Πακιστανικής καταγωγής, πέρασαν το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιανουαρίου, οι άνδρες του τμήματος ασφάλειας, του ΑΤ Νάξου.

 

Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, ο νεαρός αλλοδαπός, πριν από λίγα 24ωρα, προέβη σύμφωνα με μαρτυρία, σε άσεμνη χειρονομία εις βάρος ανήλικου παιδιού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του, η οποία λίγη ώρα μετά το περιστατικό, είχε δημοσιεύσει τα εξής:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ!!! Σήμερα κατά τις 16:00 -16:15 μου έτυχε το εξής: Περνούσα έξω από το Σιροπιαστο με κατεύθυνση προς ACS μαζί με τη κόρη μου. Από δίπλα μας πέρασε δυποδο (πακιστανικής καταγωγής απ’ όσο μπόρεσα να καταλάβω) με κατεύθυνση προς ΑΒ το οποίο έκανε άσεμνη χειρονομία κοιτώντας επιδεικτικά τη μικρή. Δυστυχώς σαστισα και το μονό που του είπα ήταν τι κάνεις εκεί και τον έβρισα. Αυτός γέλασε ειρωνικά και έφυγε. Αν αυτό το “υποκείμενο” δεν δίστασε να κάνει αυτό το πράγμα μπροστά στο παιδί μου, μέρα μεσημέρι, με εμένα μπροστά, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αν βρει κάποιο κοριτσάκι μόνο του.

Η μητέρα της ανήλικης, κατέθεσε στο ΑΤ Νάξου, όσα συνέβησαν, με τους άνδρες της ασφάλειας, να ξεκινούν την αναζήτηση του Πακιστανού.

Στο σημείο που συνέβη το περιστατικό, υπήρχαν κάμερες με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να συλληφθεί το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα, αυξάνονται ολοένα και περισσότερο τα παράπονα των κατοίκων της Νάξου, για τους πολυάριθμους αλλοδαπούς, οι οποίοι είναι άγνωστο το κατά πόσο, έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.