ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στα Μέγαρα: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το θύμα – Τι λέει o κουμπάρος του (vid)

Φονικό στα Μέγαρα: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το θύμα  – Τι λέει o κουμπάρος του (vid)
intimenews.gr

Ανθρώπινες ιστορίες για τον γιατρό που δολοφονήθηκε από τον πρώην γαμπρό του στα Μέγαρα έρχονται στη δημοσιότητα λίγες ημέρες μετά το φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Δύο περίπου εβδομάδες μετά την τραγωδία οι μαρτυρίες για την δολοφονία του γιατρού στα Μέγαρα, συγκλονίζουν αφού δείχνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο πώς βιώνουν το τραγικό περιστατικό οι κοντινοί του άνθρωποι.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μαζί σου», ο κουμπάρος του θύματος – γιατρός επίσης στο επάγγελμα – έκανε λόγο για το τι άνθρωπος ήταν ο δολοφονημένος. «Πήγαινε κόσμος και του έλεγε τα προβλήματά του, ήταν άνθρωπος που βοηθούσε όποιον περνούσε από το γραφείο του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την μοιραία νύχτα τόνισε πως δέχτηκε ξαφνικά τηλεφώνημα από την πρώην σύζυγο του άνδρα που διέπραξε την δολοφονία η οποία τον ενημέρωσε για τα τραγικά νέα.

«Προσπαθήσαμε με το που πήγαμε μέσα να κάνουμε ανάνηψη αλλά δεν. Η σύζυγός του ήταν στον διπλανό θάλαμο για να μην βλέπει, ήταν σε κατάσταση σοκ» λέει με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ

Βοηθούσε τετραπληγικό

Επίσης στην εκπομπή «Μαζί σου» μίλησε και ο αδερφός του Χάρη, ο Βαγγέλης. Ο Χάρης είναι ένας νέος που μετά από ένα ατύχημα έμεινε τετραπληγικός. Τον άνθρωπο αυτό λοιπόν ο δολοφονημένος γιατρός τον φρόντιζε αφιλοκερδώς!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Τι κατέθεσε ο γιατρός

Εφιαλτική πρόβλεψη για την Ελλάδα: Η έρευνα που τρομάζει

Σχετικές ειδήσεις