ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Ηλιάκη: «Το λέγαμε ότι θα έρθουμε στην Ελλάδα, δεν μας σήκωνε το κλίμα εκεί»

Μαρία Ηλιάκη: «Το λέγαμε ότι θα έρθουμε στην Ελλάδα, δεν μας σήκωνε το κλίμα εκεί»

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για τους λόγους που οδήγησαν στην επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφει στην τηλεόραση ως μητέρα και ως άρτι αφιχθείσα από την Ελβετία. Αποφάσισε με τον σύζυγό της Στέλιο να γυρίσει στην Ελλάδα, που τους είχε λείψει πολύ. Η τηλεόραση δεν ήταν η αιτία, ίσως η αφορμή.

Όπως είπε η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη ήξερε και αυτή και ο άντρας της ότι η Ελβετία δεν θα ήταν για πολύ και σίγουρα όχι για πάντα.

Η Μαρία Ηλιάκη θα μας λέει κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του Mega «Τι λες τώρα»! Αυτός είναι ο τίτλος της μεσημεριανής εκπομπής και στα ηνία θα βρίσκεται μαζί της η Κατερίνα Καραβάτου. Πλάι τους, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αλλά και ο Βασίλης Βλάχος.

«Αν το σκεφτόμουν παραπάνω, ίσως να μην το έκανα…», είπε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία αποκάλυψε ότι το MEGA πήρε την Κατερίνα Καραβάτου η οποία υπέγραψε, αλλά ζήτησε από την Μαρία Ηλιάκη να είναι μαζί οι δυο τους.

Κι η Μαρία -όχι αμέσως- είπε το ναι. «Με την Κατερίνα είμαστε τόσο διαφορετικές, δεν συμφωνούμε σε όλα όμως πάντα είχαμε και έχουμε μια αγάπη μεταξύ μας» πρόσθεσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνεπιμέλεια: Απόφαση «σταθμός» από το Πρωτοδικείο Κέρκυρας - Διέταξε την επιστροφή παιδιών στο νησί

Η ώρα των διαγραφών και το ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη...

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι