ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Δύσκολη νύχτα στο Μεσολόγγι - Προβλήματα από το νέο κύμα κακοκαιρίας

Καιρός: Δύσκολη νύχτα στο Μεσολόγγι - Προβλήματα από το νέο κύμα κακοκαιρίας
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν προχωρήσει σε απαντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σημεία
INTIME NEWS

Προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου έχει προκαλέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας και σύμφωνα με τον δήμο, «αν και τα αντλιοστάσια δουλεύουν κανονικά, ο όγκος του νερού είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα αρκετοί δρόμοι να πλημμυρίσουν».

Παράλληλα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν προχωρήσει σε απαντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σημεία και παραμένουν σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας.

Σύμφωνα με τον δήμο, «όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση, με στόχο την αποτελεσματική προστασία των ανθρώπων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων».

Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο δήμος, έχει μεριμνήσει «για την φιλοξενία σε ξενοδοχεία όσων πολιτών θέλουν να προστατευθούν καθ' όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας».

Στο μεταξύ με δήλωσή του, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, απηύθυνε έκκληση σε όλους, να αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση και να μη διασχίζουν χείμαρρους ή ρέματα για κανένα λόγο, είτε πεζοί, είτε οδηγώντας κάποιο όχημα, ενώ με πρωτοβουλία του συγκαλείται αύριο, Σάββατο, έκτακτο συντονιστικό με την συμμετοχή όλων των αρμοδίων φορέων.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση: Τρεις μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου για όλους τους ενήλικες

Επίσκεψη Πάπα: Απαγόρευση συγκεντρώσεων από την ΕΛ.ΑΣ. – Όλα τα μέτρα

ΕΟΚ: Έστειλε εξώδικο στον Δημήτρη Καρβέλα που «έσβησε» από καρκίνο, γιατί δεν πήγαινε στο γραφείο