ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή άλλοι 4 για τη δολοφονία του Άλκη - Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή άλλοι 4 για τη δολοφονία του Άλκη - Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, επίθεση με αντικείμενα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων
ΙΝΤΙΜΕ

Αρνήθηκαν τις ευθύνες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού οι 4 κατηγορούμενοι κατά την απολογία τους

Στη φυλακή οδηγούνται άλλοι 4 από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, επίθεση με αντικείμενα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

O 22χρονος Έλληνας ο οποίος ήταν οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου αρνήθηκε -σύμφωνα με την ιστοσελίδα GR Times- τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι κατέβηκε από το όχημα και έφτασε κοντά στο σημείο όταν είχε τελειώσει το συμβάν.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο 23χρονος που ήταν συνοδηγός ανέφερε ότι αποβιβάστηκε από το όχημα ωστόσο δεν συμμετείχε στην επίθεση καθώς δεν απομακρύνθηκε από αυτό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος , ηλικίας 20 χρονών. Ισχυρίστηκε ότι εξήλθε από το ίδιο αυτοκίνητο αλλά παρέμεινε περιμετρικά αυτού και δεν πλησίασε καν στο σημείο.

Κρίσιμο ρόλο στην υπόθεση φέρεται πως έχει ο τέταρτος κατηγορούμενος, ηλικίας 25 χρονών. Ο επονομαζόμενος «Αθηναίος» υποδείχτηκε από άλλον συγκατηγορούμενο του ως ο άνθρωπος ο οποίος μαχαίρωσε στο πόδι το άτυχο Άλκη. Ωστόσο ο ίδιος, στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ήταν παρών στο συμβάν αλλά δεν συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση κατά του 19χρονου.

Μέχρι στιγμής, έχουν ανακριθεί και κριθεί προσωρινά κρατούμενοι δέκα άτομα, μαζί με τους σημερινούς.

Επιπλέον, τη Δευτέρα αναμένεται η απολογία του 20χρονου που είχε διαφύγει στην Αλβανία, ενώ οι αρχές αναζητούν τον δωδέκατο εμπλεκόμενο, οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου μάρκας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Κρατούσα το δρεπάνι αλλά δεν ήταν το φονικό όργανο υποστηρίζει ο 21χρονος

Δολοφονία Άλκη: Ο πατέρας συλληφθέντα ξεσπά σε κλάματα – «Θέλω να ζητήσω χιλιάδες συγγνώμη»