ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ανακρίνονται δύο ύποπτοι για το μαχαίρωμα 43χρονου – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Ρόδος: Ανακρίνονται δύο ύποπτοι για το μαχαίρωμα 43χρονου – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ρόδος: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 43χρονου

Δύο άτομα εξετάζονται το πρωί της Πέμπτης στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου, ως ύποπτοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 43χρονου που εξακολουθεί να παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον χώρο όπου διέμενε επί της Ρόδου – Καλλιθέας.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αλλά και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών που έχει έρθει από την Αθήνα για τον σκοπό αυτό, ερευνούν σε βάθος την υπόθεση με στόχο τη διαλεύκανσή της.

Την αισιοδοξία του για τον εντοπισμό του ή των δραστών από τους αστυνομικούς εξέφρασε με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο δικηγόρος του 43χρονου, Βασίλης Μπέης, ο οποίος και έκανε γνωστό ότι ήδη οι αδελφές του θύματος βρίσκονται καθ’ οδόν για το νησί από την Αυστραλία όπου διαμένουν καθώς προτίθενται να κινήσουν κάθε δυνατή διαδικασία για να εντοπιστεί ο άνθρωπος που έχει κάνει κακό στον αδελφό τους.

Πιο αναλυτικά, ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του 43χρονου ο κ. Μπέης δήλωσε τα εξής:« Από ό,τι γνωρίζουμε η υγεία του είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Κρίνεται μεν σταθερή αλλά πολύ σοβαρή. Παραμένει διασωληνωμένος και έχει υποστεί σοβαρά τραύματα».

Διαβάστε περισσότερα για την επίθεση με μαχαίρι στη Ρόδο

Σχετικές ειδήσεις