ΚΟΣΜΟΣ

Μπιγιονσέ: Πανικός για το δώρο γενεθλίων που ζήτησε από τους φαν της - «Η... ανθρώπινη ντισκομπάλα»

Η Μπιγιονσέ Νόουλς
Η Μπιγιονσέ Νόουλς
Α.Ρ

«Αγχωμένοι» χιλιάδες θαυμαστές της Μπιγιονσέ σπεύδουν να προμηθευτούν ρούχα... σε ασημένιες αποχρώσεις για την περιοδεία της, μετά από ένα περίεργο αίτημα που εξέφρασε η ποπ σταρ

Η τραγουδίστρια του «Crazy in Love» μπήκε στο Instagram την περασμένη εβδομάδα και ζήτησε από τους θαυμαστές που θα παρακολουθήσουν τις επερχόμενες εμφανίσεις της μία περίεργη...χάρη εν όψει και των γενεθλίων της. «Η ευχή μου για τα γενέθλιά μου είναι να γιορτάσω μαζί σας φορώντας τις πιο υπέροχες ασημένιες αποχρώσεις σας στα επόμενα σόου», έγραψε.

«Θα δημιουργούμε μαζί μία ανθρώπινη ντισκομπάλα κάθε βράδυ. Καθένας θα είναι ο καθρέπτης για τη χαρά του άλλου. Η εποχή του Παρθένου έρχεται σε ένα ‘σπίτι’ βαμμένο με χρώμιο. Τα λέμε εκεί!», συμπλήρωσε η διάσημη σταρ, συμπεριλαμβάνοντας στην ιστορία και ένα καπέλο – ντισκομπάλα με το ζωδιακό σύμβολο της Παρθένου.

Ωστόσο, το αίτημα της τελευταίας στιγμής προκάλεσε σε πολλούς θαυμαστές της - που αυτοαποκαλούνται Beyhive... άγχος. «Η Μπιγιονσέ μου έδωσε μιάμιση εβδομάδα για να βρω ένα ρούχο ασημένιο, μα γιατί», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Ένα δεύτερο άτομο πρόσθεσε: «Ζήτησε να φορέσουμε όλα τα ασημένια μας ρούχα μόλις 2 μέρες πριν τη συναυλία». Άλλοι στάθηκαν στο ύψος τους, αρνούμενοι να αλλάξουν τα ρούχα που σχεδίαζαν από τότε που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια πριν από έξι μήνες.

Η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίουτου Etsy πάντως αποκάλυψε ότι οι πωλήσεις της αυξήθηκαν μετά από το αίτημα της Μπιγιονσέ στα μέσα κοινωνκής δικτύωσης. Η Seller Sequin Fans δήλωσε ότι έχει καταγράψει αύξηση 200% στις πωλήσεις ασημένιων ρούχων, ενώ η Radiancy Designs είπε ότι η επισκεψιμότητά τους είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το συνηθισμένο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπιγιονσέ διατυπώνει πολύ συγκεκριμένα αιτήματα όταν πρόκειται για την περιοδεία της. Η τραγουδίστρια του «Cuff It» έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο μετά από μια αναφορά στην αμερικανική Sun σύμφωνα με την οποία διέθετε προσωπικές θέσεις τουαλέτας.

«Η Μπιγιονσέ είναι μια τόσο ελίτ ερμηνεύτρια που μπορεί κυριολεκτικά να ζητήσει οτιδήποτε», είπε μια πηγή στο πρακτορείο. «Η ομάδα της καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι απολαμβάνει τις ανέσεις που θέλει και τυχαίνει να είναι μια προσωπική τουαλέτα».

Η περιοδεία της Μπιγιονσέ ξεκίνησε στη Στοκχόλμη τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί στο Κάνσας τον Οκτώβριο.Δεκάδες διάσημοι έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής στις συναυλίες της, όπως η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, ο σύζυγός της και η φίλη της Όπρα Γουίνφρι.