ΚΟΣΜΟΣ

Μπιγιονσέ: Έγινε... δήμαρχος για μία ημέρα - «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, τόσο χαρούμενη»

H Μπιγιονσέ
H Μπιγιονσέ
ΑΡ

Δήμαρχος της πόλης Σάντα Κλάρα στην Καλιφόρνια ανακηρύχθηκε η Μπιγιονσέ, ενώ της αποδόθηκε συμβολικά το κλειδί της πόλης.

Η Μπιγιονσέ μπορεί να προσθέσει άλλον έναν τίτλο στο ήδη μακρύ βιογραφικό της, εκείνο της δημάρχου. Το δημοτικό συμβούλιο της Σάντα Κλάρα υπερψήφισε την πρόταση που είχε κατατεθεί ώστε να περάσει ο τίτλος για μια μέρα από τη δήμαρχο Λίζα Γκίλμορ στη διάσημη superstar.

«Σήμερα... είμαι η δήμαρχος» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram η διάσημη ποπ σταρ, ποζάροντας δίπλα στο κλειδί της πόλης, με αφορμή την εμφάνιση της στο Levi’s Stadium της πόλης, στο πλαίσιο της «Renaissance World Tour».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η 41χρονη Μπιογιονσέ σταμάτησε για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την τιμή. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι στη σκηνή. Τα πρόσωπα όλων είναι τόσο όμορφα. Ξέρετε το ιδιαίτερο σήμερα γιατί σήμερα...είμαι ο δήμαρχος», είπε στο πλήθος σε ένα στιγμιότυπο που έγινε viral στο Tik Tok.

Και πρόσθεσε: «Αυτή είναι μία περιοδεία ευγνωμοσύνης. Δεν θεωρώ τίποτα από όλα αυτά δεδομένο. Ξέρω ότι μετά από 25 χρόνια είμαι ακόμα σε θέση να κάνω αυτό που αγαπώ, και αυτό οφείλεται στην πίστη σας και και λόγω των προσευχών σου. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλους σας».

Για να τιμήσει τη βραδιά, η Μπιγιονσέ μοιράστηκε επίσης ένα καρουζέλ εικόνων από τη συναυλία στο Instagram όπου η τραγουδίστρια φορούσε μια κόκκινη μαντίλα με παγιέτες, ένα στράπλες μαύρο μίνι φόρεμα με λαιμόκοψη και αστραφτερές μαύρες μπότες. Σε μια από τις φωτογραφίες ποζάρει δίπλα στο κλειδί της για την πόλη. Μια άλλη από τις εικόνες δείχνει ένα μέλος του πληρώματος να κρατά ψηλά ένα κομμάτι χαρτί με τη λεζάντα «Say Hey Mayor Carter»

Η εκπρόσωπος της Μπιγιονσέ δρ. Yvette Noel-Shure, αποδέχτηκε την τελετουργική δήλωση εκ μέρους της την Τρίτη σε μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου ψήφισαν να παραδοθεί ο τίτλος για μια ημέρα στη σούπερ σταρ.

«Τεράστια ευγνωμοσύνη εκ μέρους της κας Κάρτερ», είπε. «Σε όλους όσοι πήραν την απόφαση να την τιμήσουν εδώ στη Σάντα Κλάρα και στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Δουλεύω με την Μπιγιονσέ σχεδόν 27 χρόνια και μου δίνει μεγάλη χαρά να τη βλέπω να αναγνωρίζεται ακόμα για τη συνεισφορά της στις τέχνες και στην κοινωνία γενικότερα.»

Και πρόσθεσε: «Έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να βελτιώσει την τέχνη της, όχι μόνο για να δημιουργήσει αξέχαστους ύμνους σε όλο τον κόσμο, αλλά και μάντρα για να τονώσει την αυτοπεποίθηση για να πάρει τη δύναμη να σηκωθεί το πρωί». «Η πόλη της Santa Clara είναι ενθουσιασμένη για την επερχόμενη επίσκεψη της Μπιγιονσέ στο παγκοσμίου φήμης Levi's Stadium», δήλωσε η εκπρόσωπος της Santa Clara, Michelle Templeton, στο The Mercury News. «Οι συναυλίες της θα φέρουν σίγουρα μεγάλη ενέργεια και ενθουσιασμό».