ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ηθοποιός παρά λίγο να γεννήσει σε συναυλία της Μπιγιονσέ - Από τους χορούς στην αίθουσα τοκετού

Οι ευτυχισμένοι γονείς που έγιναν viral
Οι ευτυχισμένοι γονείς που έγιναν viral
Ιnstagram

Viral έγινε η ιστορία μίας ετοιμόγεννης γυναίκας που μπήκε σε διαδικασία τοκετού στη συναυλία της Μπιγιονσέ στο Λος Άντζελες. Οι συσπάσεις ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του «Mute Challenge» και οι ευτυχισμένοι γονείς θα ήθελαν να γίνει...νονά η διάσημη ποπ σταρ

 

Οι ηθοποιοί Σάρα Φράνσις Τζόουνς και Μαρσέλ Σπίαρς έχουν πιθανώς να διηγηθούν μια από τις καλύτερες ιστορίες γέννησης του μωρού τους και τυχαίνει να περιλαμβάνει την...Μπιγιονσέ. Στις 4 Σεπτεμβρίου, οι μέλλοντες τότε γονείς παρακολούθησαν την τελευταία βραδιά της παγκόσμιας περιοδείας Renaissance της Μπιγιονσέ στο Λος Άντζελες ελπίζοντας να έχουν «μία τελευταία ανάπαυλα» αλλά κατέληξαν να συναντήσουν το κοριτσάκι τους λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Η Tζόουνς από το Hairspray's και π Σπίαρς από το The Neighborhood's μίλησαν αποκλειστικά στο PEOPLE για τη βραδιά που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Έγιναν viral αφού δημοσίευσαν πλάνα τους στη συναυλία του SoFi Stadium στο Inglewood και μετά δευτερόλεπτα αργότερα, το σκηνικό άλλαξε και εμφανίστηκαν...στην αίθουσα τοκετού.

Αναπολώντας το βράδυ, η Τζόουνς είπε ότι εκείνη και ο Σπίαρς είχαν προηγουμένως αστειευτεί για τοκετό στο σόου, αλλά ποτέ δεν πίστευαν ότι θα συνέβαινε στην πραγματικότητα. Η προγραμματισμένη καισαρική τους τομή ήταν μέρες μακριά. «Είπαμε στον γιατρό μας ποιο ήταν το σχέδιό μας. Ο γιατρός μας είπε εντάξει», είπε ο Σπίαρς απαντώντας σε κάποιους που αναρωτήθηκαν γιατί παρακολούθησαν μια παράσταση τόσο κοντά στην ημέρα της γέννας.

Και τότε, σύμφωνα με τον Τζόουνς, «έγιναν πολλά πράγματα». Είχαν ήδη παρακολουθήσει τη συναυλία της Μπιγιονσέ στο Τορόντο όταν η Τζόουνς ήταν περίπου 7 μηνών έγκυος, «Έτσι ξέραμε τι να περιμένουμε αυτή τη φορά. Εντάξει σκέφτηκα, ίσως να μην μπορώ να χορέψω τόσο πολύ, αλλά θα περάσω καλά», θυμάται η Τζόουνς

Αλλά τα πράγματα εκτυλίχθηκαν διαφορετικά αφού περπάτησαν από το αυτοκίνητό τους στον χώρο και μετά στις θέσεις τους. «Καθόμουν κάθε τόσο», πρόσθεσε. Ο Σπίαρς είπε ότι ως πατέρας για πρώτη φορά, είχε κάνει πολλή έρευνα και διάβασε ότι «όσο πλησιάζει η ημερομηνία τοκετού όταν είναι κανείς στο τρίτο τρίμηνο, μερικές φορές το μωρό κινείται και κάθεται στην ουροδόχο κύστη σας, διαφορετικά πράγματα θα συμβούν»

Η Τζόουνς είπε ότι αυτό που νόμιζε ότι ήταν οι συσπάσεις του Μπράξτον Χικς που εντάθηκαν κατά τη διάρκεια του «Mute Challenge» «Όχι, θεέ μου, μπορείτε να το φανταστείτε;» είπε ο Σπίαρς στο PEOPLE όταν ρωτήθηκε αν έσπασαν τα νερά στο SoFi Stadium. «Αν είχαν σπάσει τα νερά, νιώθω ότι θα ήταν μεγαλύτερο το σόου, σαν να υπήρχε διαρροή στη σκηνή. Και ένα από τα δίδυμα θα μπορούσε να γλιστρήσει», είπε χαριτολογώντας. «Ή ένας από τους χορευτές», συνέχισε η Τζόουνς.

«Και δεν το θέλουμε αυτό. Είμαι ευγνώμων που δεν συνέβη αυτό», είπε ειρωνικά ο νέος πατέρας. Το ζευγάρι έφτασε στο σπίτι και η Τζόουνς, που ήταν από το Τρινιδάδ, σκέφτηκε ότι ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι θα ήταν η καλύτερη θεραπεία για τον Μπράξτον Χικς της. Ο Spears είπε οτι πριν της κάνει το τσάι, ήξεραν ότι είναι ώρα να πάνε στο νοσοκομείο.

Ευχαρίστησε παιχνιδιάρικα το κοριτσάκι του που ήταν «πολύ ευγενικό και μας επέτρεψε να τελειώσουμε τη συναυλία», αλλά είπε επίσης ότι θα ήταν εντάξει αν η Beyoncé κατέληγε να γίνει η...νονά τους

Όσον αφορά το όνομα του κοριτσιού, οι γονείς αποφάσισαν να ονόμασουν την κόρη τους Νόλα, ως φόρο τιμής στην πατρίδα του πατέρα, τη Νέα Ορλεάνη, στη Λουιζιάνα. «Αλλά θέλαμε να κάνουμε κάτι δημιουργικό ή ένα νεύμα στην Μπιγιονσέ για το μεσαίο όνομα. Και έτσι αποφασίσαμε το Renai, σύντομο για το Renaissance» (σσ το όνοματης περιοδείας) επιβεβαίωσε στο PEOPLE. Σύμφωνα με τους νέους γονείς, τα αγαπημένα τραγούδια της Nola μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι τα «Virgo's Groove» και «Heated».