ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΑΟΣ: Σε λάθος κατεύθυνση τα νέα μέτρα

ΛΑΟΣ: Σε λάθος κατεύθυνση τα νέα μέτρα
Αναφερόμενος στα νέα μέτρα, τα χαρακτήρισε «μέτρα αμετροέπειας» που κινούνται εντελώς στην αντίθετη κατεύθυνση απ΄ αυτή που έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης, σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ, υποστήριξε ότι «ο κ. Παπανδρέου γνωρίζει ότι θα είναι η τελευταία φορά που ανεβαίνει στη ΔΕΘ ως πρωθυπουργός» και εκτίμησε ότι: «ως εκ τούτου, θα προσαρμόσει την ομιλία του ώστε να είναι το κύκνειο πολιτικό του άσμα».

Αναφερόμενος στα νέα μέτρα, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, τα χαρακτήρισε «μέτρα αμετροέπειας» που - σύμφωνα με τον ίδιο - κινούνται εντελώς στην αντίθετη κατεύθυνση απ΄ αυτή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για πειραματισμούς εις βάρος της εθνικής υπόστασής μας, ενώ αναφερόμενος στη στάση της τρόικας είπε ότι «εκβιαστές και εκβιαζόμενοι λειτουργούν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα πραγματικά περιστατικά της αγοράς και της οικονομίας».

Αναφορικά με την εργασιακή εφεδρεία ο ΛΑΟΣ εμμέσως πλην σαφώς τάσσεται υπέρ πιο δραστικών λύσεων στο δημόσιο και χαρακτηρίζει τα περί εργασιακής εφεδρείας «άνοστα, άγευστα και άνευ προοπτικής».