ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να αποφευχθεί η πτώχευση»

«Να αποφευχθεί η πτώχευση»

Την αναγκαιότητα έγγραφων δεσμεύσεων που απαιτούν από τους πολιτικούς αρχηγούς οι θεσμικοί εταίροι υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σημειώνοντας ότι προέχει η αποφυγή του ενδεχομένου πτώχευσης.


Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό σημείωσε πως πρόκειται για μια σκληρή απαίτηση της Ευρώπης, από τη στιγμή όπου τα τρία κόμματα συγκρότησαν κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας με σκοπό την κύρωση της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου και την εφαρμογή των μέτρων που απορρέουν από αυτήν, ανέφερε ότι δεν μπορεί να παιχτεί κορόνα - γράμματα η πτώχευση της χώρας.

Ο ίδιος έσπευσε να προσθέσει πως ο κ. Σαμαράς θα βρει τον τρόπο να παράσχει τις διαβεβαιώσεις, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος για τη χώρα.

Σχετικά με τον ορισμό του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι η 19η Φεβρουαρίου είναι ενδεικτική ημερομηνία και πως οι καθυστερήσεις που σημειώνονται οδηγούν σε μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών.

Τόνισε επίσης πως αν η κυβέρνηση Παπαδήμου διαγράψει καλή πορεία, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η κατάσταση και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.