ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: «Όσοι αρέσκονται σε τερατώδη ψέματα θα οδηγούνται στη Δικαιοσύνη» - Η απάντηση στον Πλάθα

Ζουάν Πλάθα ΑΕΚ
Intime News

ΑΕΚ: Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας απάντησε στις δηλώσεις του Ζουάν Πλάθα, υπογραμμίζοντας ότι «η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε».

Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε σε μέσω της πατρίδας του, έκανε λόγο για καθυστέρηση μισθών.

«Μου προκαλεί έκπληξη ότι το 2024 γινόντουσαν τέτοια πράγματα, που γινόντουσαν πριν από 30 χρόνια» ανέφερε αρχικά ο Πλάθα, για να προσθέσει: «Για εμένα και τους Αμερικανούς της ομάδας υπήρχε καθυστέρηση δύο μηνών στην καταβολή των μισθών. Στους Έλληνες ήταν 4 μήνες, ενώ 7 μήνες καθυστέρηση υπήρχε για το προσωπικό. Οι απαιτήσεις όμως ήταν ίδιες. Για εμένα ήταν δύσκολο να κρατήσω την ισορροπία στην ομάδα επειδή υπήρχε ανισότητα και δεν πληρώνονταν όλοι την ίδια ημερομηνία».

Οι «κιτρινόμαυροι» ανέφεραν από την πλευρά τους ότι: «όσοι αρέσκονται σε τερατώδη ψέματα και βάλλουν κατά των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας της ΑΕΚ θα οδηγούνται πλέον στη Δικαιοσύνη. Ο τέως προπονητής μας θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου, με δική του ευθύνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Από σεβασμό στην παλαιά διαδρομή του, και επειδή από επιλογή δεν μπήκαμε στη διαδικασία μεσούσης της περιόδου -με την Ομάδα ν’ αγωνίζεται- ν’ αποκαλύψουμε πραγματικά περιστατικά τα οποία προκάλεσαν και το «διαζύγιο», αναλαμβάνοντας μάλιστα και ευθύνες που δεν μας αναλογούν, δεν πρόκειται ν’ απαντήσουμε άμεσα στα όσα «δήλωσε» ο τέως προπονητής μας, παρότι μας προκαλεί κατάπληξη γιατί επέλεξε τώρα, μετά από τόσο καιρό, και πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις της Ομάδας μας για να μιλήσει…

Πάγια τακτική της Διοίκησης της ΑΕΚ BETSSON BC ήταν/είναι να μην απαντά σε κάποιους προπονητές/αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της Ομάδας μας ανεξάρτητα με τα όσα ενδεχομένως έλεγαν μετά τη φυγή τους, και «τρώγαμε» αδίκως και άγριο «ξύλο» από Μ.Μ.Ε. Αυτή η τακτική μας δεν εκτιμήθηκε όμως.

Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε!»

Σχετικές ειδήσεις