ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επική ανατροπή για Λάτσιο (video)

Επική ανατροπή για Λάτσιο (video)

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο «Φρίουλι» όπου η Λάτσιο έκανε μεγάλη ανατροπή με παίκτη λιγότερο επικρατώντας 3-2 της Ουντινέζε.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Φρίουλι» όπου η Ουντινέζε υποδέχτηκε τη Λάτσιο με την ομάδα της Ρώμης να κάνει μεγάλη ανατροπή και να φτάνει στην επική νίκη με 3-2, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ της νίκης στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Οι «ζέβρες» μπήκαν δυνατά και μόλις στο 8' άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντι Νατάλε. Στο 54΄ο Ονάζι αποβλήθηκε για τους Ρωμαίους και όλα έδειχναν να τελειώνουν για την ομάδα του Έντι Ρέγια.

Παρόλα αυτά, στο 63' ο Καντρέβα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1, ωστόσο οι γηπεδούχοι πέντε λεπτά αργότερα, μπήκαν εκ νέου μπροστά στο σκορ με τέρμα του Μπαντού.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως, οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή. Το αυτογκόλ του Λατσάρι στο 82' έκανε το 2-2 με τον Ερνάνες στο 90' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μρκιτς, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Μπαντού, Πίντσι (85' Λόπεζ), Περέιρα, Ντάγκλας Σάντος (77' Λατσάρι), Μαϊκόσουελ, Ντι Νατάλε (58΄ Μουριέλ).
ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Μπιάβα, Αντρέ Ντιάς, Σιανί (60' Ερνάνες), Καβάντα, Ονάζι, Μπίλια, Λούλιτς, Καντρέβα, Κλόσε, Φλοκάρι (53' Έντερσον).

Πηγή: onsports.gr