ΦΑΡΜΑΚΟ

Το «προΣfΕΕρουμε» και ο Όμιλος Johnson & Johnson στηρίζουν τους κατοίκους της Μάνδρας

Το «προΣfΕΕρουμε» και ο Όμιλος Johnson & Johnson στηρίζουν τους κατοίκους της Μάνδρας

Την έμπρακτη συμπαράσταση προς τους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας Αττικής εξέφρασαν ο Όμιλος εταιρειών Johnson & Johnson και οι εργαζόμενοί του, μέσω της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.).

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου εταιρειών Johnson & Johnson, ως έκφραση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, συγκέντρωσαν για τις οικογένειες που επλήγησαν στη Μάνδρα, σημαντικές ποσότητες τροφίμων, ειδών καθαρισμού και οικιακής χρήσης, καθώς και άλλων προϊόντων. Επιπρόσθετα της εθελοντικής δράσης, προσφέρθηκαν καταναλωτικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας και υγιεινής του Ομίλου Johnson & Johnson, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μάνδρας για την κάλυψη των αναγκών 500 οικογενειών. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή εδρεύει από το 1975 το εργοστάσιο του Ομίλου Johnson & Johnson, με περισσότερους από 190 εργαζομένους, γεγονός που συνέβαλε ουσιαστικά στις δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, δήλωσε σχετικά: «Η κοινωνική πρωτοβουλία προΣfΕΕρουμε έχει καταφέρει να ενώσει την πατρίδα μας μέσα σε μία αγκαλιά αλληλεγγύης και να συμπεριλάβει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Οι εταιρίες μέλη μας είναι δύναμη έμπρακτης υποστήριξης του κοινωνικού κράτους, παρέχοντας τη στήριξη που χρειάζονται οι ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο εταιρειών Johnson & Johnson και την Janssen Ελλάδος για τη σημαντική δωρεά της». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, σημείωσε: «Στη Janssen, την εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, ακολουθούμε και εφαρμόζουμε τις θεμελιώδεις αρχές του «Πιστεύω» μας, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης προς τις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε και γενικά προς όλη την κοινωνία. Αποστολή μας είναι να είμαστε δίπλα σε εκείνους που μας έχουν ανάγκη. Άλλωστε, οι αυξανόμενες κοινωνικές απαιτήσεις και προκλήσεις, υπαγορεύουν την αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων μας και την ανάληψη καινοτόμων, στοχευμένων δράσεων, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το σύγχρονο, αλληλέγγυο, κοινωνικό προφίλ της εταιρείας μας».

Σχετικές ειδήσεις