Κρήτη: «Ξέρω ότι δεν αυτοκτόνησε» - Συγκλονίζει η αδελφή της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα

Η οικογένειά της 17χρονης αναζητά απαντήσεις για την αδιανόητη τραγωδία, ενώ η αδελφή της υποστηρίζει ότι η μαθήτρια δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της
Κρήτη: «Ξέρω ότι δεν αυτοκτόνησε» - Συγκλονίζει η αδελφή της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα
Φωτογραφία αρχείου
2'

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη, για την 17χρονη που σκοτώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου, όταν έπεσε στο κενό από γέφυρα στον ΒΟΑΚ.

Η οικογένειά της αναζητά απαντήσεις για την αδιανόητη τραγωδία, ενώ η αδελφή της υποστηρίζει ότι η μαθήτρια δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της, αναφέροντας ότι ήταν άνθρωπος που έδειχνε να απολαμβάνει τη ζωή.

Ακόμα κι αν αγχωνόταν για τις Πανελλήνιες εξετάσεις που πλησίαζαν, γνώριζε ότι ακόμα και σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να πετύχει τους βαθμούς που ήθελε, θα πήγαινε να σπουδάσει στο εξωτερικό.

Μιλώντας στο TvCreta η μεγαλύτερη αδελφή της 17χρονης σοκαρισμένη δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα δει ξανά την αδελφή της. «Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο. Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;», δήλωσε.

«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο» είπε, προσθέτοντας «Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά».

«Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, για να πάει για μπάνια, να ζήσει τη ζωή της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, δεν ξέρω», είπε με τρεμάμενη φωνή η αδελφή του θύματος.

Έκκληση από την οικογένεια

Η οικογένεια της 17χρονης Νικολέτας έχει απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που περνούσαν από το σημείο την ώρα του τραγικού περιστατικού και πιθανά έγιναν αυτόπτες μάρτυρες όσων διαδραματίστηκαν, να καλέσουν την αστυνομία και να δώσουν στοιχεία.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ που είδε την 17χρονη στη γέφυρα, ενώ σύμφωνα με αναφορές, τουρίστριες που περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν να πλησιάσουν την μαθήτρια και να της μιλήσουν, ωστόσο ήταν ήδη αργά όταν έφτασαν.

Οι Αρχές τώρα εξετάζουν εάν υπάρχει κάποιο πρότερο συμβάν που να επηρεάσε την ανήλικη, ίσως κάτι στο σχολείο που να την αναστάτωσε, ενώ στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου κλήθηκαν για να καταθέσουν και καθηγητές και συμμαθητές της 17χρονης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή