Live

Liveblog: Η Βενεζουέλα ζει τον απόλυτο εφιάλτη - Φόβοι για 100.000 νεκρούς από τους δύο σεισμούς

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις από την τραγωδία 

Liveblog: Η Βενεζουέλα ζει τον απόλυτο εφιάλτη - Φόβοι για 100.000 νεκρούς από τους δύο σεισμούς
AP

Ανείπωτη τραγωδία έπληξε τη Βενεζουέλα μετά από δύο πανίσχυρες, διαδοχικές σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (24/6). Tουλάχιστον 32 νεκροί και περίπου 700 τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός σύμφωνα με τις Αρχές, υπάρχουν φόβοι ωστόσο οτι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί δραματικά.

Η υπηρεσιακή πρόεδρος της χώρας, Ντέλσι Ροντρίγκεζ -μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών Ντιοσδάδο Καμπέλο και τον επικεφαλής της Εθνοσυνέλευσης Χόρχε Ροντρίγκεζ- απηύθυνε διάγγελμα προς το έθνος κηρύσσοντας επίσημα τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ διόρισε έναν στρατηγό για την επίβλεψη των επιχειρήσεων.

Venezuela Earthquake

Το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εθνικής εορτής, μιας δημόσιας αργίας για την ιστορική στρατιωτική νίκη του 1821 που χάρισε στη χώρα την ανεξαρτησία της από την Ισπανία, γεγονός που σημαίνει ότι οι περισσότεροι πολίτες βρίσκονταν μέσα στα σπίτια τους.

Δείτε Live εικόνα από το Καράκας:

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή