ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Φτάνει άμεσα ο Γεντβάι - Ο δανεισμός και το ενδεχόμενο παραμονής

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Φτάνει άμεσα ο Γεντβάι - Ο δανεισμός και το ενδεχόμενο παραμονής
EPA/YURI KOCHETKOV, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Τιν Γεντβάι από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κροάτης έρχεται την Παρασκευή (14/07) στην Αθήνα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τιν Γεντβάι, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονται μία… ανάσα από την ολοκλήρωση του deal και της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής θα φτάσει το μεσημέρι της Παρασκευής (14//07) στις 14:45 στην Αθήνα, με πτήση από το Μόναχο, ούτως ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες από την… μετακόμισή του στο «τριφύλλι».

Ο Τιν Γεντβάι θα αποκτηθεί ως δανεικός για έναν χρόνο από τον Παναθηναϊκό, ενώ ενδεχομένως άμεσα να ξεκινήσουν επαφές με την ρωσική ομάδα για το ενδεχόμενο απόκτησης των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 27χρονος αναζητούσε μία… διέξοδο από την Ρωσία, ελέω του αποκλεισμού που υπάρχει στις ομάδες της χώρας για τον πόλεμο στην Ουκρανία και ο Παναθηναϊκός του έδωσε την ευκαιρία να αποχωρήσει και να αγωνιστεί στην Ευρώπη, αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος για τα ματς των προκριματικών του Champions League με την Ντνίπρο.

Σχετικές ειδήσεις