ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε πώς θα ήταν το Squid Game χωρίς την τεχνολογία CGI

Squid Game Netflix
Οι φαν του Squid Game σε όλο τον κόσμο περιμένουν με αγωνία την κυκλοφορία του δεύτερου κύκλου
Netflix

Ένα behind the scenes βίντεο μάς δείχνει το Squid Game του Netflix πριν και μετά τη χρήση του CGI.

Ένα πρόσφατο βίντεο από τα παρασκήνια του Squid Game, αποκαλύπτει πόσο σημαντική ήταν η τεχνολογία CGI στη σειρά-φαινόμενο του Netflix.

Το βίντεο επιμελήθηκε o Kim Hyung-rok, υπεύθυνος των ψηφιακών εφέ στο Squid Game και στα δύο λεπτά που διαρκεί μας δείχνει ότι οι υπολογιστές, τα τρισδιάστατα γραφικά και τα ψηφιακά εφέ έκαναν θαύματα.

Όπως θα δείτε λοιπόν, πολλά και χαρακτηριστικά στοιχεία του σόου δεν ήταν πραγματικά, αλλά προστέθηκαν στην επεξεργασία του υλικού με τη μέθοδο του CGI. Σε αυτά περιλαμβάνεται η αρένα του Red Light, Green Light παιχνιδιού, το νησί στο οποίο έλαβε χώρα το Squid Game, η εμβληματική δομή της πολύχρωμης σκάλας που έμοιαζε με λαβύρινθο και οδηγούσε τους παίκτες στα παιχνίδια, η γυάλινη γέφυρα που θρυμματίστηκε σε χιλιάδες κομμάτια από τα πυρά ή ακόμα και ο αρουραίος που τρόμαξε την Kang Sae-byeok ή το ελικόπτερο που έφερε του Vip καλεσμένους.

Σε άλλα νέα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Hellbound, η νέα δυστοπική κορεάτικη σειρά του Netflix, σκαρφάλωσε στο νούμερο ένα μία ημέρα μετά την κυκλοφορία της στην πλατφόρμα, εκθρονίζοντας το Squid Game από την πρώτη θέση του Top 10 σε 24 χώρες.

Όσο για το παγκόσμιο φαινόμενο του Squid Game που έχει αναδειχθεί στην καλύτερη σειρά του Netflix, θυμίζουμε ότι θα επιστρέψει για δεύτερο κύκλο, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα ο δημιουργός της Hwang Dong-hyuk.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

O Κέβιν Σπέισι πρέπει να πληρώσει 31 εκατ. δολάρια στην παραγωγή του House of Cards

Η ελληνική ταινία που οδηγεί την κούρσα του ελληνικού box office

Οι Madrugada επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο